Màster Universitari en Direcció d'Empreses (MBA)

  • CG1: Preparar, redactar i exposar en públic informes i projectes de caràcter empresarial de manera clara i coherent, defendre'ls amb rigor i tolerància i respondre satisfactòriament a les crítiques sobre els mateixos.
  • CG2: Buscar, seleccionar i valorar informació emanada dels distints agents de l'entorn, a través de mètodes tradicionals i de les tecnologies de la informació i de la comunicació per a utilitzar-la de forma efectiva davant de problemes i situacions relacionades amb l'activitat empresaria.
  • CG3: Analitzar, sintetitzar i valorar informació, de forma rigorosa i crítica, amb capacitat per a identificar asunciones, avaluar evidències, detectar lògiques o raonaments falsos, identificar valors implícits, i generalitzar de manera apropiada sobre problemes i situacions relacionades amb el món empresarial.
  • CG4: Actuar en la presa de decisions de l'empresa en el marc dels Drets Humans, els principis democràtics, els principis d'igualtat entre dones i hòmens, de solidaritat, de protecció mediambiental, d'accessibilitat universal i disseny per a tots, i de foment de la cultura de la pau.
  • CG5: Potenciar l'habilitat de treballar en equip i col·laborar i organitzar les activitats del grup amb eficàcia i eficiència tant en l'àmbit de la direcció general com en les altres àrees funcionals de l'empresa.
  • CG6: Prendre decisions tant individuals com col·lectives en la seua labor professional com a directiu de l'empresa.