• Estudiants del Campus de Tarongers UV

El finançament necessari per a dur a terme les activitats d’R+D+I pot tenir molt diversa naturalesa: subvencions públiques, contractes privats amb empreses i altres entitats, llicències de tecnologia, mecenatge i patrocini, etc. Actualment, a Espanya, les més importants per a les universitats per volum econòmic, nombre de projectes i rellevància dels seus resultats són les subvencions públiques.

En la Universitat de València, el Vicerectorat d'Investigació i Política Científica i, en dependència funcional d’aquest, el Servei d'Investigació i Innovació desenvolupa funcions de difusió, assessorament, gestió i justificació de les diferents convocatòries de finançament públic a través de la seua secció d’ R+D+I Subvencionada, en el cas de subvencions d’àmbit nacional, i a través de la secció d’R+D+I Internacional, en el cas de les subvencions d’àmbit europeu i internacional.

 • 16/07/18

  Contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral “Atracció de Talent” - Convocatòria 2018. Relació de les cinc sol·licituds, amb la nota mitjana ponderada més alta per àrea acadèmica, admeses a la fase de selecció.

  Resolució de 16 de juliol de 2018 del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es publica la relació de les cinc sol·licituds seleccionades, amb la nota mitjana ponderada més alta per àrea acadèmica de les ajudes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, dins del marc del Programa «Atracció de talent» del Vicerectorat d’Investigació.

 • 16/07/18

  Contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral “Atracció de Talent” - Convocatòria 2018. Relació de sol·licituds admeses amb indicació de la nota ponderada definitiva i àrea acadèmica de la fase de preselecció.

  Resolució de 16 de juliol de 2018 del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es publica la baremació definitiva de les sol·licituds admeses de les ajudes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, dins del marc del Programa «Atracció de talent» del Vicerectorat d’Investigació.

 • 13/07/18

  Programa «Valoritza i Transfereix» 2017 - Relació provisional de sol·licituds concedides i denegades

  Resolució de 13 de juliol de 2018 del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es publica la relació provisional de sol·licituds concedides i denegades de la convocatòria d’ajudes per a la realització de projectes de prova de concepte, en el marc del Programa «Valoritza i Transfereix».

 • 11/07/18

  Programa Explorer «Joves amb Idees» 2018 - Elecció del projecte guanyador del Centre Explorer de la Universitat de València

  El dimarts 26 de juny de 2018 va tenir lloc l'elecció del projecte guanyador del Centre Explorer de la Universitat de València, que viatjarà durant una setmana a Silicon Valley, pol de referència mundial en innovació.

  [Llegir més]

 • 05/07/18

  V Edició del concurs “5U CV STARTUP” - 2018

  Es convoca la V edició del concurs “5U CV STARTUP” - 2018.

  [Llegir més]

 • 05/07/18

  IV edició del Programa «University Junior International Entrepreneurs» - 2018

  Es convoca la IV edició del Programa «University Junior International Entrepreneurs» - 2018.

  [Llegir més]

 • Jornada a València sobre el tema ENERGIA d'Horitzó 2020

  04/07/18

  Jornada a València sobre el tema ENERGIA d'Horitzó 2020

  Lloc: Institut Tecnològic de l'Energia. Parc Tecnològic de Paterna. Carrer Juan de la Cierva y Cordoniu, 24 - 46980 Paterna (València). Data: 10 de juliol de 2018.

  [Llegir més]

 • 18/06/18

  Convocatòria 2018 d'ajudes per a l'Adquisició d'Equipament Cientificotècnic en el marc del Pla Estatal d'R+D+i 2017-2020

  Resolució de 30 de maig de 2018 de la Secretaria d'Estat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació i de la Presidència de l'Agència Estatal de Recerca, que aprova la convocatòria per a l'Adquisició d'Equipament Cientificotècnic 2018.

 • 07/06/18

  Estades de personal docent i investigador - Convocatòria 2018. Correcció d'errades de la resolució amb la relació definitiva de sol·licituds concedides, denegades i revocades.

  Correcció d’errades de la resolució de 15 de maig de 2018 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es publica la relació definitiva de sol·licituds concedides, denegades i revocades, del procediment per a la distribució pressupostària per al finançament d’estades de personal docent i investigador.

 • Finançament de projectes de recerca energètica

  06/06/18

  Finançament de projectes de recerca energètica

  S’han obert les convocatòries de SOLAR-ERA.NET i d’ACT - Accelerating CCS Technologies

  [Llegir més]

 
 
HR Excellence in Research Acuerdo de transparencia sobre el uso de animales en experimentación científica en España
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies