• Estudiants del Campus de Tarongers UV

El finançament necessari per a dur a terme les activitats d’R+D+I pot tenir molt diversa naturalesa: subvencions públiques, contractes privats amb empreses i altres entitats, llicències de tecnologia, mecenatge i patrocini, etc. Actualment, a Espanya, les més importants per a les universitats per volum econòmic, nombre de projectes i rellevància dels seus resultats són les subvencions públiques.

En la Universitat de València, el Vicerectorat d'Investigació i Política Científica i, en dependència funcional d’aquest, el Servei d'Investigació i Innovació desenvolupa funcions de difusió, assessorament, gestió i justificació de les diferents convocatòries de finançament públic a través de la seua secció d’ R+D+I Subvencionada, en el cas de subvencions d’àmbit nacional, i a través de la secció d’R+D+I Internacional, en el cas de les subvencions d’àmbit europeu i internacional.

 • Convocatòria de SusCrop sobre producció sostenible de cultius

  18/01/18

  Convocatòria de SusCrop sobre producció sostenible de cultius

  Convocatòria de la xarxa europea de recerca SusCrop. El termini de presentació de propostes preliminars acaba el 4 d'abril de 2018.

  [Llegir més]

 • Convocatòria sobre malalties neurodegeneratives de JPND Research

  15/01/18

  Convocatòria sobre malalties neurodegeneratives de JPND Research

  Convocatòria de JPND Research. El termini de presentació de propostes preliminars acaba el 6 de març de 2018.

  [Llegir més]

 • 15/01/18

  Contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, en el marc del subprograma “Atracció de Talent” de VLC-CAMPUS. Nova relació prioritzada de les sol·licituds admeses i adjudicació d'ajudes.

  Nova relació prioritzada de les sol·licituds admeses a la fase de selecció per a les substitucions de les renúncies produïdes i adjudicació d'ajudes de la convocatoria de contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral (2017).

 • 11/01/18

  Convocatòria d’ajudes, en el marc del Programa VLC-Bioclínic 2017 Subprograma B - Resolució amb la relació definitiva de les ajudes concedides i denegades

  Ajudes per a la realització de projectes col·laboratius innovadors entre investigadors de la Universitat de València y de l'INCLIVA

 • 11/01/18

  Convocatòria d’ajudes, en el marc del Programa VLC-Bioclínic 2017 Subprograma A - Resolució amb la relació definitiva de les ajudes concedides i denegades

  Ajudes per a la realització d'accions exploratòries per a la formulació de nous projectes d'innovació en cooperació entre investigadors de la Universitat de València i de l'INCLIVA

 • 11/01/18

  Programa VLC-BIOMED 2017 Subprograma B - Relació definitiva de sol·licituds admeses i excloses

  Aquestes ajudes seran destinades finançar projectes col·laboratius de desenvolupament tecnològic en salut, basats en resultats previs ja comprovats, amb clara orientació innovadora i de transferència de coneixement, codirigits per investigadors/es i professionals d'ambdues entitats, en els quals es requereix la col·laboració multidisciplinària entre investigadors/es no biomèdics, de l’àmbit de les ciències bàsiques i experimentals, les ciències de la vida, les ciències humanes i socials o d’enginyeria; i investigadors/es de perfil biomèdic.

 • 11/01/18

  Programa VLC-BIOMED 2017 Subprograma A - Relació definitiva de sol·licituds admeses i excloses

  Amb aquesta acció es vol generar sinergies i aflorar aliances entre investigadors/es i professionals d’ambdues entitats, que donen lloc a línies d’investigació amb gran potencial cientificotècnic, i orientar la seua activitat cap a temes innovadors amb atractiu, per obtenir inversió pública i/o privada en l’execució dels projectes plantejats; a fi d’aconseguir que les innovacions resultants de la investigació translacional redunden en benefici dels i de les pacients.

 • 28/12/17

  Contractes de personal investigador postdoctoral (2017) - Baremació definitiva de les sol·licituds admeses i relació d'ajudes concedides

  Resolució de 27 de desembre de 2017 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es publica la baremació definitiva de les sol·licituds admeses i la relació d’ajudes concedides de la convocatòria d’ajudes per a la contractació de personal investigador postdoctoral, dins del marc del subprograma «Atracció de talent» de VLC-CAMPUS.

 • Convocatòria de GENDER-NET Plus

  28/12/17

  Convocatòria de GENDER-NET Plus

  Convocatòria de propostes de projectes interdisciplinaris que estudien la dimensió de gènere. El termini de presentació acaba l'1 de març de 2018.

  [Llegir més]

 • 21/12/17

  Estades d'investigadors/res convidats/dades - Convocatòria 2018

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València, dins el Programa Propi d'Ajudes a la Investigació i les accions de millora científica contemplades en el marc del subprograma «Atracció de Talent», fa públiques les normes de la convocatòria per a 2018 de concessió d'ajudes per a estades d’investigadors/res convidats/dades.

 
 
HR Excellence in Research Acuerdo de transparencia sobre el uso de animales en experimentación científica en España
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies