Acte d'obertura curs 2023-2024.

Jornada sobre Patents, al Campus de Burjassot

Una investigadora a un laboratori químic

La Facultat de Química, amb la col·laboració de l'Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació (OTRI), va organitzar la jornada 'Patents. Sessió informativa per a professors, investigadors i estudiants', que tingué lloc dilluns dia 28 de febrer. La jornada comptava també amb la col·laboració de l'Oficina Española de Patentes y Marcas (OEPM), el Colegio de Químicos y Asociación de Químicos de la Comunitat Valenciana i el Centre de Patents de la Universitat de Barcelona.

La jornada tenia com a objectiu donar informació general de les patents, una de les modalitats de protecció industrial que existeixen. Es presentarà informació relacionada amb el procés que transforma una invenció en una patent, els recursos informatius implicats i els serveis i organismes que s’encarreguen de la gestió de la propietat industrial.

L'acte estava dirigit principalment a professors, investigadors i estudiants que estiguen interessats en qualsevol aspecte relacionat amb les patents en l’àmbit de la Química, i compta amb ponents de reconeguda trajectòria.

Aquest esdeveniment s'emmarca dins de les Aules d'Innovació, instrument de suport al desenvolupament del "València. Campus d'Excel·lència Internacional VLC / Campus ".

Data d'actualització: 25 de de febrer de 2011 09:28.

Llista de notícies