Acte d'obertura curs 2023-2024.

Oberta la inscripció al programa de mentoria ‘Entreiguals’ per al curs 2016-2017

Foto d'arxiu del programa de mentoria de la Universitat de València 'Entreiguals'.

El termini d’inscripció del programa de mentoria ‘Entreiguals’ de la Universitat de València roman obert fins el pròxim 22 de febrer. Aquest programa està dirigit als estudiants que volen ser mentors d’uns altres estudiants del seu centre en el curs 2016-2017. ‘Entreiguals’ enceta enguany la seua cinquena edició, la qual inclou un pla de formació previ a la realització de les tasques com a mentor/a, a més del reconeixement de 3 crèdits ECTS per participació en activitats universitàries.

Durant aquest curs, 527 mentors s’han encarregat d’introduir els companys de primer i els estudiants ‘incoming’ en la dinàmica universitària, tot fent-los partícips de les activitats que contribueixen a la seua formació integral. A més, ‘Entreiguals’ persegueix reduir l’abandonament dels estudis, millorar el rendiment acadèmic, potenciar la participació social i política en l’àmbit universitari, i promoure processos d’autonomia i autogestió.

Aquesta iniciativa, que s’organitza des del Servei d’Informació i Dinamització dels Estudiants (Sedi), compta amb la implicació de les facultats d’Economia; de Dret; de Química; de Física; de Ciències Biològiques; de Farmàcia; de Fisioteràpia; de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport; de Psicologia; de Filologia, Traducció i Comunicació; de Filosofia i Ciències de l’Educació; de Geografia i Història; de Medicina i Odontologia; d’Infermeria i Podologia; de Ciències Matemàtiques; de Ciències Socials; i de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria. En cadascun d’aquests centres hi ha un equip de coordinació i de tutors que cooperen en el projecte de mentorització.

La informació completa del programa està disponible en www.uv.es/mentors
 

Data d'actualització: 6 de de febrer de 2016 07:00.

Llista de notícies