• antics alumnes

El col·lectiu Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València ha esdevingut en el temps en la COMUNITAT ALUMNIUV, una nova marca que conserva intactes els objectius i valors dels seus inicis.

Dins de la COMUNITAT ALUMNIUV són benvinguts tots els ciutadans sense distinció de grau ni procedència acadèmica. Aquest projecte proporciona facilitats informatives, econòmiques i d’accés als recursos de la Universitat de València.

Dins d’aquesta Comunitat hi ha diferents formes de relacionar-se i accedir al ventall de serveis que la Universitat ofereix. Així, sols deixant un correu electrònic, podràs ser ALUMNIUV Basic i rebre el butlletí quinzenal, participar en totes les activitats Alumni, accedir a UVocupació i a UVempren i estar al dia de tot el que la UV hi organitze.

Si vols accedir a més serveis i recursos de la Universitat, podràs fer-te ALUMNIUV Premium. Amb aquesta modalitat, tindràs un carnet com la resta de la Comunitat Universitària i molts descomptes i avantatges UV (accés a les bibliotequesUV, preus especials en esports, accés als cursos d’idiomes i grups de conversa de llengües, etc.)

 

Horaris d’atenció al públic:

Horari Hivern (setembre a maig)
De dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 h.
Dimecres de 16:00 a 18:00 h (s’haurà de concertar cita prèvia)
 

Horari Estiu (juny, juliol i agost)
De dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 h.

https://www.uv.es/fundacio-general-alumniuv/ca/alumni-uv.html