Antonio Cano, catedràtic d’Obstetrícia i Ginecologia de la Universitat de València

Dones valencianes participen en un projecte europeu que lidera la Universitat per a augmentar dos anys l’expectativa de vida en la UE

24/05/16

Dones valencianes de mitjana edat participen en Focus, un projecte europeu que dirigeix la Universitat de València, amb un pressupost de 2,4 milions d’euros i que té l’objectiu d’augmentar dos anys l’expectativa de vida a la Unió Europea en la pròxima dècada, millorar la qualitat de l’envelliment i crear el primer mapa de fragilitat d’àmbit comunitari.

[Llegir més]

  Jose Vicente Bagan

  El doctor José Vicente Bagán participa en un projecte internacional que ha obtingut ajuda europea per a l'estudi del càncer oral

  23/05/16

  El Dr José Vicente Bagán, catedràtic de Medicina Bucal de la Universitat de València, participa en un estudi multicèntric internacional d'estudi del càncer a la cavitat oral que serà finançat pel programa europeu Horizon 2020 amb 2,8 milions d'euros. En l'estudi, hi participen grups de recerca d'Irlanda, Regne Unit, Itàlia i Àustria, al costat del que lidera el doctor Bagán.

  [Llegir més]

   Dr. D. Juan Ascaso Gimilio

   El Dr. Juan Francisco Ascaso oferirà un discurs sobre la genètica de la diabetis en el seu ingrés a la RAMCV

   20/05/16

   Dimarts 24 de maig a les 19 hores, Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia

   [Llegir més]

    No morir

    ¿Es pot investigar, ensenyar, criar, cuidar, gestionar, viure i no morir en l'intent a la Universitat de València?

    16/05/16

    Dimarts, 17 maig a les 18:00 hores al Saló d'Actes de l'Edifici Rectorat, Av. Blasco Ibáñez núm 13. Esdeveniment organitzat per VLC CAMPUS DE BLASCO IBÁÑEZ i les Comissions d'Igualtat de les Facultats del Campus de Blasco Ibáñez, commemorant el Dia Internacional de les Dones (8 de març).

    [Llegir més]

    maig
    27 - 29

    Agenda setmanal

    + esdeveniments

    Erasmus + 2016 Convocatòria projectes a professors

    La Comissió Europea ha publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea del 20 d'octubre de 2015, la Convocatòria del Programa Erasmus+ per a l'any 2016.

     

    Preinscripció als 113 màsters oficials

    La Universitat de València obri el termini de preinscripció per als màsters oficials del curs 2016-2017

     

    Procediment RM1 per a graus i màsters

    Durant tot el mes de maig està actiu en la plataforma del SGIC el procediment per a la gestió dels recursos materials (RM1).

     

    Cinema, ciència i existència

    Curs. Ja està oberta la inscripció. Els estudiants de llicenciatura, diplomatura i enginyeria poden convalidar aquest curs per 2 crèdits de lliure elecció.

     

    Com maximitzar el benefici empresarial

    Curs. Ja està oberta la inscripció. Els estudiants de llicenciatura, diplomatura i enginyeria poden convalidar aquest curs per 2 crèdits de lliure elecció.

     

    Xerrada Erasmus Pràctiques 2016-2017

    Xerrada informativa de la convocatòria Erasmus Pràctiques per al curs 2016-2017.

     

    EXPOCIÈNCIA 2016

    La Universitat celebra la Expociència 2016, la gran festa de la ciència, la tecnologia i la innovació, per a tots públics, al Parc Científic

     

    + Vídeos

    Imatge de la portada del video;L'origen de les especialitats mèdiques
    Imatge de la portada del video;FACULTAT DE MEDICINA I ODONTOLOGIA
    Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U

    L'origen de les especialitats mèdiques

    Any 1994. L'assimilació de l'anomenada 'medicina de laboratori', és a dir, de la fonamentada en la investigació experimental, va donar lloc a una diversificació en els coneixements que va enriquir notablement l'assistència mèdica.

    FACULTAT DE MEDICINA I ODONTOLOGIA

    La Universitat de València t'obri les seues portes. En les seues Facultats i Escoles Universitàries descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que... [Llegir més]

    Vídeo Presentació Campus Habitat5U

    Vídeo de presentació de Campus Habitat5U elaborat per a la consecució del segell de Campus d'Excel·lència

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord