Jornades informatives per presentar la convocatòria del Concurs Europeu de Navegació per Satèl·lit

 

Coneixes el Concurs Europeu de Navegació per Satèl·lit?

El Consorci Espacial Valencià i els Parcs Científics Valencians, juntament amb l'organitzador del ESNC 2016, ofereixen unes jornades informatives per presentar la convocatòria del Concurs Europeu de Navegació per Satèl·lit tant al professorat com a l'alumnat. El concurs va començar l'1 d'abril i el proper 3 de maig a les 13:00 se celebrarà un Info-Day en el saló de graus de l’ETSE-UV.

El Concurs Europeu de Navegació per Satèl·lit (European Satellite Navigation Competition – ESNC) és un concurs internacional d'innovació que premia les millors idees per al desenvolupament d'aplicacions de navegació per satèl·lit. Anualment busca els millors serveis, productes i innovacions que utilitzen la navegació per satèl·lit en la vida quotidiana. Des de 2004, que va començar amb sol tres regions associades, el ESNC ha crescut fins a convertir-se en una enorme xarxa mundial d'innovació i coneixement amb 25 regions associades i més de 200 experts industrials i científics de tot el món.

En suma, el ESNC 2016 repartirà premis valorats en 1 milió d'euros aproximadament. No importa l'estat de desenvolupament en el qual es trobe el projecte, servei o idea de negoci. De fet, alguns premis es troben orientats a afavorir el desenvolupament de la idea inicial per convertir-la en una realitat empresarial. Els premis inclouen diners en efectiu, incubadora d'empreses, formació per a emprenedors, consultoria de patents, suport a la realització d'estudis de mercat, suport tècnic, suport a la comercialització i accés a experts i finançament públic entre uns altres.

En l'edició de 2014 els guanyadors van ser dos alumnes de l’ETSE-UV amb el projecte PLAZALO. Aquest any podria ser la teua idea. Anima't i participa en el Concurs Europeu de Navegació per Satèl·lit.

 

Data 3 de maig de 2016 de 13:00 a 14:00. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Saló de Graus

 
Organitza

Consorci Espacial Valencià

Parcs Científics Valencians

ESNC 2016

.

http://www.esnc.info/index.php?kat=regional-prizes.html&anzeige=region_valencia.php

 

Contacta etse@uv.es