Curs 2013-2014

El Ministeri d'Educació convoca anualment aquesta beca destinada als alumnes matriculats en segon cicle d'estudis universitaris, últim curs de grau o primer curs de Màsters Oficials.

Text de la convocatòria:

Resolució de 28 de juny de 2013, de la Secretaria d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats, per la qual es convoquen beques de col·laboració d'estudiants en departaments universitaris per al curs acadèmic 2013-2014.

Requisits

  • No estar en possesió o en disposició legal d'obtindre un títol de llicenciat, enginyer, arquitecte, graduat o màster oficial.
  • Haber superat tot el primer cicle i, almenys,  el 45% dels crèdits que integren el segon cicle, amb excepció dels estudiants de Medicina que caldrà haver superar el 60% d'ells. Per a grau, haver superat 180 crèdits i estar cursant els últims crèdits.
  • Estar matriculat en 2013-2014 de la totalitat dels crèdits/assignatures que le resten per finalitzar els estudis.
  • Disposar d'una determinada nota mitjana segons la rama de titulació.
  • Presentar un projecte de col·laboració avalat i puntuat pel Departament.

Termini de presentació

Fins el 30 de setembre de 2013.

Sol·licitud i documentació

La sol·licitud s'haurà d'emplenar mitjançant el formulari accessible per via telemàtica a través de la seu electrònica del Departament en l'adreça https://seu.educacion.gob.es en l'apartat corresponent a «Tràmits i Serveis». 

Una vegada emplenada la sol·licitud, haurà de ser signada per l'interessat amb qualsevol dels sistemes de signatura electrònica establerts en l'apartat 2 de l'article 13 de la Llei 11/2007, de 22 de juny, d'Accés Electrònic dels ciutadans als serveis públics i enviada pel procediment telemàtic establert.

Es completarà el procés electrònic de presentació de la sol·licitud acompanyant a través de la pàgina web, mitjançant imatge llegible (escanejada o fotografiada) i en fitxer format pdf, la plantilla facilitada per l'aplicació informàtica amb un esquema del projecte de col·laboració i l'avaluació del mateix pel departament, entre el 16 de juliol i el 30 de setembre de 2013 inclusivament, una vegada completat aquest procés la sol·licitud quedarà presentada a tots els efectes.


La presentació de la sol·licitud implica l'acceptació de les bases de la convocatòria.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord