L’Assemblea General d’Estudiants demana “perspectiva de gènere” transversalment en tots els graus

L’Assemblea General d’Estudiants (AGE), màxim òrgan de representació de l’estudiantat de la Universitat de València, crearà una comissió de treball per a impulsar la inclusió dins dels graus de “la perspectiva de gènere de manera transversal”, a la qual s’unirà la Unitat d’Igualtat de la Universitat, segons va aprovar en el darrer ple, celebrat aquest dimarts, 3 de maig.

L’AGE es va reunir amb una nova Mesa de Coordinació formada per Miquel Melis, com a coordinador; Javier Sansalvador, secretari; Alejandro Llinares, vicecoordinador; Paula Sala, tresorera; i les vocals Lola Ruiz, Beatriz Atienza i María García. Les dues últimes van ser elegides aquest dimarts per a cobrir sengles vacants.

El ple va aprovar, així mateix, la posada en marxa d’una Comissió de Comunicació amb l’objectiu de “donar major difusió de les accions de l’AGE”.

Totes aquestes decisions, preses per unanimitat, seran exposades en el pròxim Consell de Govern de la Universitat de València.

En aquest ple va estar representada la major part de les associacions d’estudiantes i estudiants registrades a la Universitat de València com ara el Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA), Acontracorrent (ACC), SAÓ, la Unió d’Estudiants Valencians, l’Associació Valenciana d’Estudiants de Dret, i persones en representació de les Assemblees de Representants d’Estudiants de cada centre.
 

Data d'actualització: 4 de de maig de 2016 13:59.

Llista de notícies