L’Aula de Lectura i Escriptura inaugura el curs aquest dilluns amb Toni Cucarella

L'escriptor Toni Cucarella.

L’Aula de Lectura i Escriptura de la Universitat de València inaugura el curs amb dos actes programats per a aquesta setmana. Hui dilluns, 21 d’octubre, Toni Cucarella oferirà la conferència ‘El no-llegir fa perdre l’escriure’, a les 17:00 hores a la Facultat de Magisteri (Aula 401) del Campus dels Tarongers.

Toni Cucarella és un dels narradors valencians més importants: Premi Andromina dels Premis Octubre i Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians per la novel·la, ‘Quina lenta agonia la dels ametlers perduts’. 

D’altra banda, Marta Pessarrodona, una de les escriptores més rellevants de la literatura catalana contemporània, traductora de l’obra de Doris Lesing, Susan Sontag o Margarite Duras, i premiada, entre altres, amb el Premi Nacional de Cultura, oferirà la conferència ‘Excursions i viatges’ el pròxim dimecres, 23 d’octubre, a les 12:00 hores, a la Facultat de Magisteri (Aula PB-05).
 
L’Aula de Lectura i Escriptura de la Universitat de València està dirigida pels professors del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura Josep Ballester, catedràtic i escriptor, i Noelia Ibarra; i es concep com un espai interdisciplinar de reflexió, de trobada i de diàleg, com un lloc d’intercanvi d’experiències i pràctiques de lectura i escriptura, i com un àmbit d’investigació entorn d’una necessitat vital i urgent en l’actualitat.
 

Data d'actualització: 21 de d’octubre de 2013 07:56.

Llista de notícies