Debat sobre el tancament de Canal 9, hui en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació

Control de televisió.

Analitzar el tancament de RTVV per part del Govern d'Alberto Fabra, així com les implicacions socials i polítiques d'aquesta decisió. Aquest és l'objectiu de la taula rodona programada per a aquest dilluns, 2 de desembre, en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València. La sessió començarà a les 18 hores en el Saló d'Actes. L'entrada és lliure.

El debat comptarà amb la presència de professionals de l'ens: Vicent Mifsud, president del comitè d'empresa de RTVV; Frederic Ferri, presentador de l'informatiu ‘Nou 24’; Josep Rodríguez, periodista de Ràdio 9; Amparo García, vicepresidenta de la Unió de Periodistes; i Sebastián Sánchez, treballador de RTVV i professor de Comunicació Audiovisual en la Universitat de València. 
 
El debat estarà moderat per Guillermo López, professor de Periodisme de la Universitat de València. 
 
El Govern valencià va executar divendres passat el cessament de les emissions de Ràdio 9 i de Canal 9, posant fi, de manera unilateral, a un servei públic que portava operant durant 24 anys. L'endemà, la societat valenciana va expressar la seua oposició a aquesta mesura amb una manifestació multitudinària que va congregar a milers de persones que van recórrer els carrers de València.
 
La Universitat de València ha expressat reiteradament el seu suport al manteniment d’una ràdio i una televisió valencianes públiques i de qualitat. I ha obert una pàgina amb diferents comunicats i documents: http://links.uv.es/nBT8IFw 

Data d'actualització: 2 de de desembre de 2013 09:30.

Llista de notícies