Ramón Sala, reelegit president de l’associació espanyola de professors de matemàtiques per a l’Economia i l’Empresa

Ramon Sala.

El catedràtic de la Universitat de València Ramón Sala ha estat reelegit com a president de la Asociación Española de Profesores Universitarios de Matemáticas para la Economía y la Empresa (ASEPUMA). L’assemblea general de l’associació s’ha desenvolupat en la Facultad de Ciencias Económicas y Empresariales de la Universitat de Màlaga.

Ramón Sala Garrido és catedràtic del Departament de Matematicas per l'Economia i l'Empresa. Vicerector d'Economia, Planificació i Infraestructura de la Universitat entre 1990 i 1994, i director del Departament de Matematicas per l'Economia i l'Empresa entre 1998 i 2004, és autor de més de 70 articles científics en revistes. També és autor o coautor de més de 45 llibres, capítols de llibres i monografies, i ha presentat més de 150 ponències, comunicacions i conferències en congressos. 

Va ser membre fundador de l'Associació Espanyola de Professors Universitaris de Matemàtiques aplicades a l'Economia i l'Empresa. Membre de la Junta Directiva des de 1996. Des de l'any 2011 és president de l'esmentada associació.

 

Data d'actualització: 16 de de juliol de 2014 08:43.

Llista de notícies