Trobada d’investigadors per reflexionar sobre transparència, democràcia i transformació en la recerca educativa

Imatge d'una aula.

Un miler d’investigadors es troben a València per reflexionar sobre transparència, democràcia i transformació en la recerca educativa. La quarta edició del CIMIE (Congrés Internacional Multidisciplinar de Recerca Educativa) organitzat per AMIE (Associació Multidisciplinar d’Investigació Educativa) se celebra els dies 2 i 3 de juliol al Campus Blasco Ibáñez de la Universitat de València.

Aquesta quarta edició ha superat amb èxit el nombre de participació: 1.146 participants inscrits de 29 països de quatre continents diferents, i investigadors/es de 153 universitats.
 
Els cinc principis establerts en la creació del CIMIE són la competència professional; la integritat; la responsabilitat professional, científica i acadèmica; la utilitat social; i el respecte als drets humans, dignitat i diversitat.
 
En la inauguració, dijous a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina de la Universitat (9:30 hores) participa Ramón López (vicerrector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa de la Universitat de València), Rocío García (Universitat de Deusto, representant de AMIE a la WERA) i Irma Eloff (World Educational Research Association).
 
La inauguració finalitzarà amb la intervenció de Marta Soler (Universitat de Barcelona) sota el títol ‘Com s'escriu un article premiat com best paper prize a la Cambridge Journal of Education?’
 

Data d'actualització: 2 de de juliol de 2015 08:39.

Llista de notícies