Els estudiants de nou ingrés ja poden sol·licitar les 8.400 places que ofereix la Universitat per al pròxim curs

El termini per a sol·licitar plaça en la Universitat de València ha començat dimarts dia 14 de juny i estarà obert fins el pròxim 5 de juliol, una vegada els estudiants han acabat les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). Els exàmens van finalitzar dilluns 13 i els resultats es coneixeran el pròxim dimarts 21 de juny.

La Universitat de València oferta 8.400 places per als alumnes que començaran primer el curs 2011/2012. L’oferta es reparteix en un total de 58 títols, 53 titulacions de Grau i cinc dobles titulacions. Com a novetat, la Universitat presenta enguany el Doble Grau en Telecomunicació (Enginyeria Telemàtica i Enginyeria Electrònica de Telecomunicació).

Alguns dels estudis amb una major oferta acadèmica són Dret, amb 560 places per a nous estudiants, seguida de mestre en Educació Primària (500 places), Psicologia (450), Administració i Direcció d’Empreses (440) o Medicina (320). Unes xifres que es cobreixen ja en la matrícula de juny.

 L’any passat la nota de tall més alta després de les Proves d’Accés a la Universitat realitzades en juny va ser la del Grau de Medicina, amb un 12,24 de nota, seguida de Bioquímica i Ciències Biomèdiques amb un 11,8. Per accedir a Odontologia calia un 11,77 i per a Biotecnologia un 11,5. El ventall de carreres a la Universitat és molt ampli i hi ha per a tots els gustos.

La Universitat disposa d’una web dirigida als nous alumnes que està gestionaa pel Servei d’Informació a l’Estudiant-DISE www.uv.es/acces. L’oferta acadèmica per al pròxim curs 2011-2012, es completa amb les titulacions de segon cicle de Bioquímica, Sociologia, Criminologia, Ciències Polítiques, Administració i Direcció d’Empreses, Economia, Humanitats i Pedagogia.

Data d'actualització: 13 de de juny de 2011 09:39.

Llista de notícies