Logo de la Universitat de València Logo Càtedra L'Horta de València: Patrimoni, Vida, Futur Sostenible Logo del portal

La Càtedra L'Horta de València: Territori Metropolità convoca la tercera edició dels seus premis als millors treballs de final de grau, de final de màster o tesi doctoral

  • 30 d’abril de 2021
Horta de verdures

Publicada la Resolució de la convocatòria de la tercera edició dels premis de la Càtedra L'Horta de València: Territori Metropolità als millors treballs de final de grau, final de màster o tesis doctorals relacionades amb qualsevol aspecte referit a l'Horta de València.

L'objecte d'aquest concurs és reconèixer i premiar el millor treball acadèmic que s'haja presentat entre l'1 de setembre de 2020 i el 31 d'agost de 2021, i que tinga relació temàtica amb qualsevol aspecte que faça referència a l'Horta de València. La finalitat de la convocatòria és fomentar entre l'alumnat universitari l'estudi i la difusió d'un dels territoris més importants per a l'economia, la societat i la tradició valencianes.

La Càtedra L'Horta de València: territori metropolità es planteja difondre el passat i el present d'aquest territori amb nom propi, però també ser porta oberta per a parlar del futur amb totes les parts implicades. A més, vol documentar i donar a conèixer el patrimoni històric, arquitectònic i cultural que l'Horta ha acumulat durant segles, fer la major difusió possible dels abundants estudis, investigacions i projectes que el món acadèmic i professional ha elaborat i aportat durant els últims anys en aquesta qüestió i difondre entre els àmbits i entitats de la societat valenciana el coneixement més específic sobre quin ha sigut i és avui aquest territori.

Per a poder optar als guardons és necessari ser estudiant o graduat de la Universitat de València i haver presentat el treball de final de grau, el treball de final de màster o la tesi doctoral durant el període estableix. L'únic premi final té un import de 1.200 euros. Les sol·licituds es poden presentar des de l'endemà de la seua publicació en el DOGV, i fins al 21 d'octubre de 2021.

Les bases de la convocatòria poden consultar-se en el següent enllaç (valencià/castellà).

Pendent de publicació en el DOGV.