Logo de la Universitat de València Logo Càtedra L'Horta de València: Patrimoni, Vida, Futur Sostenible Logo del portal

Jornada alimentació, universitat i territori

  • 2 d’octubre de 2023
Persona sostenint hortalisses

La jornada, que tindrà lloc el pròxim 19 d’octubre a la seu de la Fundació ADEIT de la UV, tractarà la transició del Campus cap a una alimentació sostenible i arrelada al territori.

La jornada s'adreça a tota la comunitat universitària i altres actors vinculats a la Universitat en matèria d'alimentació i defensa del territori. Els objectius són:

  • Contribuir a canviar el model d'alimentació als campus.
  •  Connectar la docència i la investigació amb el territori en matèria d'alimentació.
  •  Intercanviar bones pràctiques en docència, transferència i gestió entre campus universitaris.

La Jornada s'organitza gràcies a la col·laboració entre el Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable de la Universitat de València i l'organització CERAI en el marc del projecte: ‘Objectiu Campus Sostenible’. Compta amb la participació de Càtedra de l'Horta de València i la Càtedra ODS i el suport de la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de València.


L’esdeveniment inclourà debats, tallers, presentacions de pòsters i una exposició fotogràfica sobre els mercats agroecològics de la UV i tindrà lloc a l’ADEIT, plaça de la Verge de la Pau 3, València.


Programa de la jornada

  •  9:30 - 10:30 Obertura institucional
  • 10:30 - 12:00 Taller participatiu sobre docència i investigació relacionat amb l'alimentació i el territori
  • 12:00 - 12:30 Pausa café
  • 12:30 - 14:00 Taller participatiu sobre compra pública alimentària i gestió universitària
  • 15:30 - 16:00 Visita exposició "Del camp al campus" i panells dels participants
  • 16:00 - 17:45 Taula de debat en el marc dels III Diàlegs per la responsabilitat social en la UV
  • 17:45 - 18:00 Tancament institucional

Per a més informació, consulta el cartell de la jornada: