La jornada, que tindrà lloc el pròxim 19 d’octubre a la seu de la Fundació ADEIT de la UV, tractarà la transició del Campus cap a una alimentació sostenible i arrelada al territori.
La jornada s'adreça a tota la comunitat universitària i altres actors vinculats a la Universitat en matèria d'alimentació i defensa del territori. Els objectius són:
- Contribuir a canviar el model d'alimentació als campus.
- Connectar la docència i la investigació amb el territori en matèria d'alimentació.
- Intercanviar bones pràctiques en docència, transferència i gestió entre campus universitaris.
La Jornada s'organitza gràcies a la col·laboració entre el Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable de la Universitat de València i l'organització CERAI en el marc del projecte: ‘Objectiu Campus Sostenible’. Compta amb la participació de Càtedra de l'Horta de València i la Càtedra ODS i el suport de la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de València.
L’esdeveniment inclourà debats, tallers, presentacions de pòsters i una exposició fotogràfica sobre els mercats agroecològics de la UV i tindrà lloc a l’ADEIT, plaça de la Verge de la Pau 3, València.
Programa de la jornada
- 9:30 - 10:30 Obertura institucional
- 10:30 - 12:00 Taller participatiu sobre docència i investigació relacionat amb l'alimentació i el territori
- 12:00 - 12:30 Pausa café
- 12:30 - 14:00 Taller participatiu sobre compra pública alimentària i gestió universitària
- 15:30 - 16:00 Visita exposició "Del camp al campus" i panells dels participants
- 16:00 - 17:45 Taula de debat en el marc dels III Diàlegs per la responsabilitat social en la UV
- 17:45 - 18:00 Tancament institucional
Per a més informació, consulta el cartell de la jornada: