Logo de la Universitat de València Logo Càtedra L'Horta de València: Patrimoni, Vida, Futur Sostenible Logo del portal

La Càtedra L’Horta de València enceta una segona etapa

  • 10 de maig de 2023
Signatura del conveni

El nou conveni modifica la nomenclatura de la Càtedra, que a partir d’ara serà ‘Càtedra L’Horta de València: Patrimoni, Vida, Futur Sostenible’, en referència a les 3 noves línies estratègiques en les que es treballarà.

El passat dia 5 de maig va signar-se el nou conveni de patrocini de la segona etapa de la Càtedra L’Horta de València de la UV, amb la Fundación de la Comunidad Valenciana para la Promoción Estratégica, el Desarrollo y la Innovación Urbana (Fundación Las Naves) de l’Ajuntament de València.

En aquesta segona època de la seua trajectòria, la Càtedra manté la codirecció del professor Enric Guinot Rodríguez, catedràtic d’Història Medieval, i la comparteix amb el Dr. Sergio Belda Miquel, professor de Treball Social i Serveis Socials, qui substitueix el Dr. Joan Carles Membrado Tena, professor titular de Geografia, a qui li donem les gràcies pel seu treball i esforços en els anys passats.

Així mateix, la Càtedra L’Horta adopta un nou subtítol: Patrimoni, Vida, Futur Sostenible, que fa referència a les tres línies estratègiques a partir d’ara. L’estudi i divulgació del patrimoni històric, material i humà de l’Horta de València; de la seua realitat actual, espai de vida i treball de la gent de l’Horta i la seua problemàtica en un temps de canvi del món rural a tots els nivells; i finalment, la prospectiva sobre el seu futur, tant en aspectes socials com econòmics, territorials, etc.