Logo de la Universitat de València Logo Càtedra L'Horta de València: Patrimoni, Vida, Futur Sostenible Logo del portal

Presentació de la Guia d'Iniciatives de Consum Alimentari Sostenible

  • 14 d’octubre de 2021
Mercat

El passat divendres dia 8 d'octubre va tindre lloc a la Facultat d'Infermeria i Podologia de la Universitat de València l'acte de presentació de la Guia d'Iniciatives de Consum Alimentari Sostenible en la Universitat de València, elaborada per la Comissió de Sostenibilitat de la Universitat sota l’empar del Vicerectorat de d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat.

L'acte de presentació va comptar amb la participació de Mª. Vicenta Mestre, rectora de la Universitat de València, Marta Chillarón, gerent de la Fundación Las Naves-Centre d'Innovació Social i Urbana de l’Ajuntament de València, Antoni Mereles, degà de la Facultat d'Infermeria i Podologia de la Universitat de València, i Elena Martínez García, vicerectora d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat. La Guia va ser presentada per Sergi Belda, professor d’Economia de la UV i un dels coautor d’ella.

En el marc d'aquesta Guia s'ha implementat la primera de les activitats que es proposaven en ella, concretament el Mercat agroecològic de la Universitat de València, el qual ha estat planificat a partir d’un estudi-projecte marc elaborat per Ana Belda amb el patrocini i finançament de la Càtedra L’Horta de València: territori metropolità. Dit mercat presencial es va a celebrar els divendres de matí del mes d'octubre de 2021 com experiència pilot, concretament a l'espai situat entre els Aularis I i III del Campus de Blasco Ibáñez, accedint directament des del carrer Menéndez i Pelayo. Aquest mercat en la seua forma inicial naix de la col·laboració de la Càtedra de l'Horta de València: territori metropolità, la Càtedra d'Economia del Bé Comú, el Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, la Fundación Las Naves Centre d'Innovació Social de l'Ajuntament de València, i la facultat d'Infermeria i Podologia de la UV.

Imatges: