INTERCANVI VACAPAS ESTIU 2019


Del 4 d'abril  fins al 3 de maig a les 14 hores, romandrà obert el termini de presentació de sol·licituds per al Programa d'Intercanvi d'Allotjaments 2019 en la seua convocatòria d'estiu. (481 plaçes)
 
La informació de l'oferta (residències, nº de places, dates, etc.) es troba disponible en la pàgina http://sestud.uv.es/vacapas
Per a accedir a aquesta pàgina es requereix usuari i contrasenya que NO són els personals de cadascun sinó el genèric.
 
OBSERVACIONS:
 
  • Recordar novament l'obligatorietat de pernoctar un mínim de 5 nits per a no rebre la sanció corresponent. Obligatorietat arreplegada en la convocatòria que aconsellem i preguem llegir. Està en estudi endurir les sancions per a aquelles persones que amb la seua actitud de no assistir a la destinació, no avisar o avisar vesprada de la seua renúncia, no pernoctar un mínim de 5 nits, etc, generen un perjudici a altres companys/as que podrien beneficiar-se del Programa.
 
  • Recordar igualment que la puntuació i baremació de cadascun dels sol·licitants no és definitiva fins a la finalització del termini, moment en què es recapta al Servei de Recursos Humans PAS  informació de la situació laboral de cada sol·licitant.
 
                                  
 Oferta    
                 
Mes informació a: