Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Edilingua Edizioni organitza sessió formativa en el Centre d'Idiomes de la UV

  • 1 de març de 2024

El passat 1 de març, el Centre d'Idiomes de la Universitat de València va ser la seu d'un esdeveniment de gran rellevància educativa, destinat exclusivament al cos docent especialitzat en l'ensenyament de l'italià. Organitzada per Edilingua Edizioni, aquesta iniciativa va oferir una oportunitat inavaluable per a l'actualització i l'enriquiment professional dels professors en aquest camp.

La sessió de formació, completament gratuïta, va atreure una àmplia audiència composta per educadores i professionals interessats a millorar les seues pràctiques pedagògiques en l'àmbit de l'italià com a llengua estrangera. La presència destacada de Telis Marin, director de la prestigiosa editorial Edilingua Edizioni, va afegir un valor addicional a aquesta trobada educativa.Edilingua Edizioni, una editorial líder en l'àmbit global en l'ensenyament de l'italià com a llengua estrangera, ha estat un referent en el sector des del seu establiment en 1996 en la històrica ciutat de Roma. Gràcies a una meticulosa planificació i una visió metòdica, l'editorial ha aconseguit construir un catàleg complet de manuals i llibres complementaris que han tingut un impacte significatiu en més de 100 països.

Telis Marin, cofundador i director de Edilingua Edizioni, és una figura prominent en l'àmbit de l'ensenyament de l'italià. Graduat en "Lletres Modernes" i amb un màster en "Didàctica de la Llengua i la Cultura Italiana per a Estrangers" de la Universitat Ca’ Foscari de Venecia, la seua experiència com a autor i editor ha estat fonamental en la creació i coordinació de més de 300 llibres didàctics. A més, ha estat un destacat formador de professors d'italià, amb una àmplia trajectòria en tallers presencials i en línia sobre motivació, didàctica lúdica, tecnologies educatives i neurolingüística.

La sessió dirigida per Telis Marin en el Centre d'Idiomes va proporcionar als participants una oportunitat inestimable per a aprendre de la seua vasta experiència i coneixement en el camp de l'ensenyament de l'italià com a llengua estrangera. El seu lideratge en Edilingua Edizioni i el seu compromís amb la innovació didàctica continuen sent una font d'inspiració per a educadors de tot el món.

Aquest esdeveniment, organitzat pel Centre d'Idiomes de la UV, reflecteix el compromís continu de les institucions educatives i els experts del camp amb l'excel·lència acadèmica i el constant perfeccionament en l'ensenyament d'idiomes estrangers. La participació de Telis Marin i el valuós intercanvi de coneixements que es va produir durant la jornada consoliden encara més la reputació del Centre d'Idiomes de la Universitat de València com un referent en l'àmbit lingüístic, tant per als professors com per als alumnes.