Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

EL CENTRE D’IDIOMES DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA OFERIRÀ CURSOS BONIFICATS A TREBALLADORS I ESTUDIANTS DEL CONSERVATORI SUPERIOR DE MÚSICA ‘JOAQUÍN RODRIGO’

  • 28 de juliol de 2021
Conservatori Superior de Música ‘Joaquín Rodrigo’

El Centre d’Idiomes de la Universitat de València ha subscrit un acord de col·laboració amb el Conservatori Superior de Música ‘Joaquín Rodrigo’ de València. Una iniciativa que afavorirà la formació plurilingüe, la traducció i correcció de textos, així com l’avaluació de competències lingüístiques. Gràcies a aquest acord, el Centre d’Idiomes de la UV posa a disposició del personal directiu i d’administració, així com als docents i estudiantat del Conservatori ‘Joaquín Rodrigo’, una bonificació del 10% sobre el preu aplicable al públic en general en els diferents cursos que es matriculen.

Més de 2.000 persones, entre treballadors i estudiants, podran beneficiar-se al llarg d'aquest pròxim curs 2021-2022 de l'acord de col·laboració recentment subscrit. Entre altres, el Centre d’Idiomes de la UV, situat al carrer Serpis nº25, oferirà cursos d'anglés i valencià B1, B2, C1 i C2 a tot el personal que acredite la seua pertinença al Conservatori ‘Joaquín Rodrigo’ i que puga estar interessat a millorar les seues destreses, tant orals com escrites, també en altres llengües (alemany, francés, italià i espanyol per a estrangers).

 

Aquest conveni permetrà també que tinguen accés a altres serveis que s'ofereixen des del Centre d’Idiomes com són la certificació de competències lingüístiques, a través de les Proves de Certificació de Coneixements de Llengües Estrangeres (PACLE) en els nivells B1, B2 i C1 d'anglés, el B2 de francés i el B2 d'alemany. De fet, si la matrícula per a la prova de certificació es fera després de realitzar un curs en el Centre d’Idiomes, la bonificació de la PACLE serà del 50% per als treballadors i estudiants del ‘Joaquín Rodrigo’.

 

L'acord també inclou el servei de traducció i correcció de textos per al Conservatori Superior de Música amb les mateixes condicions que la Universitat de València té a l'hora d'utilitzar aquesta prestació. Totes dues entitats posen en marxa aquest conveni de col·laboració amb uns objectius molt clars vinculats, directament, al foment de la cultura, el plurilingüisme i la internacionalització.