Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Èxit rotund en els Cursos en Línia d'Anglés i Valencià de la Universitat de València

  • 28 de febrer de 2024

El Centre d'Idiomes de la Universitat de València ha assolit un èxit rotund amb el llançament dels seus cursos en línia d'anglés i valencià, marcant una fita significativa en l'educació lingüística a la regió. Des que es va obrir el període d'inscripció al gener, la demanda ha estat aclaparadora, superant totes les expectatives prèvies.

El cup d'estudiants previst inicialment per als cursos d'anglés s'ha omplert completament, reflectint la immensa popularitat i l'alta demanda d'aquesta llengua global. En contraposició, en el cas del valencià, com a llengua cooficial del territori i de gran importància estratègica, hem reforçat els recursos humans creant grups addicionals i encara hi ha algunes places disponibles. Aquesta prioritat reafirma el nostre compromís amb la promoció de la nostra llengua i cultura.

Les dades revelen que aproximadament un terç dels alumnes matriculats en els cursos d'anglés estan ubicats fora del País Valencià, mentre que gairebé la meitat dels inscrits en els cursos de valencià també ho estan. Aquesta distribució geogràfica demostra l'abast global de l'oferta educativa del Centre d'Idiomes de la Universitat de València i la seua capacitat per arribar a estudiants de tot el món.

A més, cal destacar que el Centre d'Idiomes de la Universitat de València és el segon centre d'idiomes més important de l'Estat espanyol, i el primer en la Comunitat Valenciana en l'àmbit de l'ensenyament superior. Aquesta distinció reafirma el nostre compromís amb l'excel·lència acadèmica i la promoció de la diversitat lingüística i cultural.

Els cursos que oferim estan enfocats en l'obtenció dels certificats oficials de cada llengua, ja que som un centre reconegut per a poder certificar nivells. Aquesta característica proporciona als estudiants la confiança i la validació oficial del seu domini lingüístic, obertes en l'àmbit nacional i internacional.

Davant l'abrumador interés i la gran demanda observada, anunciem que l'any acadèmic vinent s'augmentarà el nombre de places disponibles per donar cabuda als que no van poder inscriure's en el present quadrimestre. Aquesta mesura busca assegurar que tots els interessats tinguen l'oportunitat d'accedir a una educació lingüística de qualitat impartida per una institució de renom.

La Universitat de València reafirma el seu compromís amb l'excel·lència acadèmica i la promoció de la diversitat lingüística i cultural, oferint oportunitats d'aprenentatge innovadores i adaptades a les necessitats de la comunitat estudiantil actual. Amb l'èxit dels cursos en línia d'anglés i valencià, la universitat continua consolidant la seua posició com a líder en l'ensenyament de llengües a Espanya i més enllà.