Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Les proves de certificació del Centre d’Idiomes (PACLE) admeses per a la bossa de CORREUS

  • 16 de novembre de 2022
Imagen de archivo de correos

CORREUS acaba d'admetre la certificació de ACLES CertAcles en la fase de valoració de mèrits per a tot el personal laboral fix.

Aquesta decisió significa que per a futures convocatòries, els exàmens de certificació que es realitzen en el Centre d’Idiomes de la Universitat de València, la comunament denominada PACLE, seran vàlids per a la seua presentació en la borses d'ocupació o ingrés de personal de CORREUS.

El Centre d’Idiomes de la Universitat de València disposa del segell CertAcles, cosa que significa que podem certificar els nostres exàmens de PACLE. Tenim dues convocatòries a l'any que es realitzen entre els mesos de juny a setembre, en les quals només enguany s'han examinat més de 1000 persones.

Tots els nostres cursos de nivell d'anglés et preparen per a fer la prova PACLE, però, a més, també tenim cursos de preparació (intensius) que t'ajudaran a reforçar les destreses competents sense problema.

Les Proves d'Acreditació de Llengües Estrangeres (PACLE) que fem al Centre d’Idiomes de la Universitat de València consta de 4 destreses comunicatives (comprensió lectora, comprensió auditiva, expressió i interacció escrites, expressió i interacció orals). Per a aquelles persones interessades en l'obtenció d'una certificació en llengua anglesa, al Centre d’Idiomes de la Universitat de València tenim el segell CertAcles dels nivells B1, B2 i C1.

Finalment, per a qualsevol dubte que us puga sorgir, tenim un apartat de preguntes i respostes que us pot solucionar les vostres consultes.