Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

Inscripció al IV Concurs Cultura Financera. XIII Dia Mundial de l'Estalvi
Inscripció al IV Concurs Cultura Financera. XIII Dia Mundial de l'Estalvi

El concurs consistirà en l'elaboració d'un vídeo de màxim 3 minuts en el qual s’aborden de manera didàctica i amb un llenguatge simple algun dels temes que el concurs planteja. Els treballs es faran en grup d'un mínim de 2 i fins a 4 estudiants dirigits per un/a professor/a.

Dirigit a estudiants matriculats en algun dels dos últims cursos de l'Educació Secundària Obligatòria (ESO) o algun dels dos cursos de Batxillerat a la Comunitat Valenciana

La inscripció es realitzarà a través del següent formulari de Tiqueting pel professor/a responsable de l'equip participant. En el formulari Tiqueting s'inclourà l'autorització de cessió d'imatges (una per participant) i el vídeo en mp4 i format horitzontal.

En cada formulari, els arxius (com a imatges, vídeos o documents) han de tindre una grandària màxima de 20MB cadascun, i la suma total de tots els arxius no ha d'excedir els 50MB.

El termini per a la inscripció i el lliurament de treballs començarà el dia següent a la publicació del extracte de la resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana fins al 17 de maig de 2024 (ambdós inclosos).

 

Data De 8 de desembre de 2023 a 17 de maig de 2024. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Facultat d'Economia.

 

Contacta Secundariafde@uv.es