Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

Nova web de la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible

  • 27 de maig de 2020
Image de la noticia

La Unitat Web i Màrqueting ha desenvolupat el portal web de la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible, publicada des del passat 26 de maig.

El nou web s'adapta als objectius del disseny institucional de la UV centrats en proporcionar una interfície visualment més atractiva i més accessible, amb prominència dels elements gràfics i rutes d'accés més fàcils als continguts, entre els quals figuren en aquest nou portal els eixos dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), publicacions, assessoria, projectes, consells, guies, notícies i convocatòries.

D'aquesta manera es dota a la Càtedra d'una eina imprescindible per a la divulgació de les seues activitats en un moment en el que la conscienciació sobre els objectius de l'Agenda 2030 pren força. 

La Càtdra, finançada per la Generalitat, contribuirà amb aquest nou web al seu objectiu d'oferir a la societat nous camins que permeten accedir al coneixement, la formació i el perfeccionament professional mitjançant projectes o programes concrets que es materialitzen en l'organització de cursos, jornades, trobades i congressos, en l'edició de publicacions, en la concessió de beques d'investigació o en qualsevol altre tipus d’actes o activitats en matèria de l'Agenda 2030.

Al nou portal web es difondrà informació relativa a beques i ajudes de formació, convocatòries de premis (TFG, TFM i tesis doctorals), activitats d'investigació, desenvolupament de línies d'investigació, realització de tesis doctorals, concessió de beques i ajudes a projectes d'investigació, assessorament expert sobre la implementació de les metes dels ODS en els programes de cooperació al desenvolupament, activitats de difusió i documentació, organització de congressos, conferències, jornades, trobades estatals i internacionals, seminaris i xarrades, o elaboració de publicacions al voltant dels ODS.

Com en la resta de portals de la Universitat, s'ha elaborat la pàgina principal per a donar cabuda en el primer colp de vista a l'actualitat i la immediatesa, amb les notícies més recents, anuncis, previsions o convocatòries. En la línia del nou disseny corporatiu, s'ha buscat que el nou portal puga ser compartit amb el major públic possible per tal d'universalitzar els continguts.