Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

La Càtedra de Polítiques Culturals Valencianes compta amb un nou web corporatiu

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Càtedra de Polítiques Culturals Valencianes
  • Lourdes Aguilera Bermudez
  • 20 de juliol de 2023
Detall del web de la Càtedra en un ordinador.
Detall del web de la Càtedra en un ordinador.

La Càtedra, dirigida per Antonio Ariño, ha decidit traslladar el seu web corporatiu a l'entorn de la Universitat de València. La Unitat Web i Màrqueting UV ha preparat el web d'acord a les necessitats de la entitat.

La Càtedra de Polítiques Culturals Valencianes naix amb una triple finalitat: a) Estudiar els públics i sectors culturals i les polítiques culturals de les administracions públiques; b) Proporcionar informació per millorar la participació cultural i contribuir a la formació del personal tècnic de la gestió cultural; c) Contribuir al coneixement i difusió de la cultura valencianes.

Aquest web institucional servirà per donar difusió a les diferents activitats de divulgació i de formació en les quals participa la càtedra, tant com en qualitat d'organitzadora com de col·laboradora. A més, es publicaran la documentació i els materials relacionats amb els estudis i informes que periòdicament realitza l'equip. Així mateix, es podrà trobar informació de tipus divers, com ara un recull de premsa i documents d'interés.

Les accions específiques que es duen a terme al curs 2023 es poden consultar al web institucional: www.uv.es/catedra-politiques-culturals.

logo de la càtedra