Branca de coneixement: Ciències de la Salut
Àmbit de coneixement: ------
Centre: Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació
Codi titulació: 1211
Web específica del grau: www.uv.es/doble-grau-farmacia-nutricio
Crèdits totals del títol: 403.5
Formació bàsica: 0
Obligatoris: 343.5
Optatius: 0
Pràctiques externes: 42
Treball fi de grau: 18
Cursos: 6
Places oferides: 48
Modalitat d'ensenyament: Presencial
Llengua docència: ------
Preu del crèdit primera matrícula: 18.0€
Preu del crèdit primera matrículaper a estudiantat estranger no UE ni règim comunitari:36.0€
President/a de la Comissió Acadèmica del Títol (CAT) Mª Luisa Ferrándiz Manglano (F)/ Mónica Fernández Franzón (NHD)
Coordinador/a de la titulació Mª Teresa Barber Sanchis
Coordinador/a de pràctiques externes Carbó Valverde, Ester
Coordinador/a de mobilitat Ana Melero Zaera/ Emilia Ferrer García
Aquest doble grau en Farmàcia i en Nutrició Humana i Dietètica habilita per exercir les professions de farmacèutic/a i de de dietista nutricionista, que son professions sanitàries regulades per la Llei 44/2003, de 21 de novembre.
Els estudiants es preparen per actuar com a professionals experts en medicaments i en l'impacte que aquests tenen sobre la salut i com a professionals que poden desenvolupar activitats orientades a l'alimentació i a la nutrició de les persones o dels col•lectius.
La Facultat de Farmàcia ha planificat aquests estudis en sis cursos acadèmics, amb la superació dels quals l'estudiant obté ambdós títols. L'existència de matèries comunes permet el disseny d'una distribució temporal dels continguts curriculars que comporta una optimització del temps dedicat a la formació.
Per estudiar el doble grau es recomana tenir coneixements previs de biologia, de química, de física i de matemàtiques.
En cas que es vulga abandonar el programa de doble titulació i continuar en un dels dos graus, l'estudiantat pot triar en quin dels dos continua.
(Més informació a la pàgina web del grau en Farmàcia i a la pàgina web del grau en Nutrició Humana i Dietètica)