UVSostenibilitat,UVSostenibilitatUniversitat de València,Universitat de València Logo del portal

Dia de les Nacions Unides, 24 d'octubre

  • 21 d’octubre de 2020
Image de la noticia

Per a celebrar el Dia de l'ONU, generalment es duu a terme un concert anual en el Saló de l'Assemblea General. Enguany, a causa de la pandèmia de COVID-19, el concert serà pregrabado i projectat en el GA Hall el dijous 22 d'octubre de 2020 a les 12.00 p. m. (Hora local de Nova York).
En connectar-nos i crear un enteniment comú, l'art i la cultura creen el terreny fèrtil del qual pot sorgir una solidaritat genuïna. Amb aquest esperit, la música i la dansa poden ajudar-nos a unir-nos per a reimaginar un món "reequilibrat", dissenyat i construït junts per a les generacions presents i futures.
Destacant la importància del 75 aniversari de l'ONU i reflexionant sobre l'experiència de la pandèmia, l'actuació del Dia de l'ONU 2020 aprofitarà el poder de la música i la dansa per a capturar el nostre compromís col·lectiu amb la cooperació, el multilateralisme i la solidaritat global.
El concert, patrocinat per la Missió d'Itàlia, inclourà una actuació de Roberto Bolle, acompanyat de l'Orquestra del Teatre alla Scala, tot gravat en el Teatre La Scala de Milà.
L'actuació del Concert del Dia de les Nacions Unides es transmetrà EN VIU en aquesta pàgina, així com en: UN Web TV, el Canal de les Nacions Unides en YouTubeFacebook i Twitter.
També a Espanya s'han preparat unes activitats per a la celebració d'aquest dia. El Centre de les Nacions Unides de Tecnologia de la Informació i les Comunicacions a València i el Ministeri d'Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació d'Espanya et conviden a celebrar el 75 Aniversari de l'ONU amb un esdeveniment virtual accessible des de qualsevol dispositiu electrònic. Pots registra't per a participar amb el teu avatar punxant ací: https://siteonsite.es/75aniversarioun/