UVSostenibilitat,UVSostenibilitatUniversitat de València,Universitat de València Logo del portal

La Universitat de València convida a l’entorn social i econòmic a participar en el seu projecte “ODS, Jo sí”

  • 26 de març de 2021
Image de la noticia

Quines actuacions pot desenvolupar la Universitat de València en col·laboració amb l’entorn social i econòmic per a avançar en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible?

Per a disposar d’aquesta informació, i en el marc del projecte “ODS, Jo sí”, la Universitat de València ha convidat a les empreses i organitzacions a participar en aquesta iniciativa a través d’una enquesta, dissenyada amb la finalitat d’identificar aquelles actuacions en les quals cada empresa o entitat podria participar, tenint en compte el seu àmbit i els seus recursos.

Les opcions de l’enquesta per a l’àmbit social i econòmic s’han dissenyat a partir de les propostes plantejades participativament per la comunitat universitària en una primera fase del projecte, que va començar al febrer de 2020.

Per a participar en el projecte, pot accedir-se a l’enquesta a través de la següent pàgina web: https://links.uv.es/8l9dyu1

En què consisteix el projecte?
El projecte “ODS: Jo sí”, desenvolupat pel Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, té com a objectiu identificar, de manera participativa entre la comunitat universitària i els agents socials del seu entorn, projectes o actuacions que permeten avançar cap a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i les seues respectives metes, en la Universitat i en el seu entorn pròxim.

El repte final de “ODS, Jo sí que” se centra no sols a localitzar i delimitar metes en la senda marcada per l’Agenda 2030, que puguen ser abordades en el nostre context social pròxim, sinó a analitzar propostes d’accions que permeten aconseguir aquestes metes tant per part de la Universitat de València com a través d’aliances amb els agents socials. Aquestes propostes es redactaran en un document “Estratègia d’avanç cap als ODS de la Universitat de València”.