UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

Les subvencions ECOGJU 2019 fomenten els contractes indefinits de joves a través de la Generalitat Valenciana

  • September 17th, 2019
Image de la noticia

La Generalitat Valenciana impulsa la contractació indefinida a jornada completa de persones joves qualificades a través de les subvencions ECOGJU 2019, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Pot beneficiar-se d'aquest import, que ascendirà a 22.680 euros, qualsevol entitat, incloses les persones treballadores autònomes, que tinguen el seu centre de treball a la Comunitat Valenciana. El termini finalitza el proper 31 d'octubre.


Les subvencions augmentaran fins 23.940 euros si es contracta a dones o persones amb diversitat funcional, i fins 25.200 euros si la persona entra en algun dels següents grups: és jove i es troba sota la guarda o la tutela de la Generalitat, compleix una mesura judicial penal sent menor d'edat o és dona jove víctima de violència masclista.


Algunes de les obligacions subjectes a les subvencions són les de formalitzar els contractes de treball per escrit, mantenir l'ocupació durant almenys 24 mesos o no disminuir la plantilla mitjana de les persones treballadores a l'entitat durant aquest temps, a excepció d'algunes situacions concretes com la de defunció, jubilació o acomiadament disciplinari. També s'ha de comunicar al Servei Valencià d'Ocupació i Formació la sol•licitud o obtenció d'altres subvencions o ajudes que tinguen la mateixa finalitat.


La sol•licitud es podrà fer tant de manera presencial en els registres territorials de Labora de Castelló, València i Alacant com de manera telemàtica.


Tota la informació es troba en aquest enllaç:
https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=17660&version=amp