UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Aquest informe permet observar l'evolució experimentada per una selecció d'indicadors d'inserció laboral de diferents titulacions impartides a la Universitat de València durant els últims anys. Aquesta evolució de la inserció s'analitza a través de la comparació dels resultats obtinguts en les tres edicions de l'Estudi d'Inserció Laboral, les quals han inclòs titulats i titulades que van acabar els estudis en els períodes 1999-2003, 2002-2006 i 2006-2010.

Els indicadors d´inserció considerats en l'informe fan referència a la situació laboral en el moment de l´enquesta, l'experiència laboral des de l´obtenció de la titulació, les característiques de la primera ocupació obtinguda després de l'acabament dels estudis i les característiques de l´ocupació actual o última.

L'última actualització de l'informe incorpora dades de les 67 titulacions analitzades en el Tercer Estudi d´Inserció Laboral de Titulats i Titulades de la UV.

 
Resultats

 Referència per a citar l'informe:

Evolución de los Indicadores de Inserción Laboral de los Titulados/as de la Universitat de València. Observatori d´Inserció Professional i Assessorament Laboral de la Universitat de València (OPAL). Valencia. 2013.