University of Valencia logo Logo Faculty of Chemistry Logo del portal

Conferència del catedràtic José Duato amb motiu de l’Any Internacional de la Taula Periòdica

  • Scientific Culture and Innovation Unit
  • March 5th, 2019
José Duato, catedràtic de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica de la Universitat Politècnica de València. Foto: Octubre CCC València.
José Duato, catedràtic de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica de la Universitat Politècnica de València. Foto: Octubre CCC València.

El catedràtic de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica de la Universitat Politècnica de València José Duato pronuncia aquest dimarts la conferència “Els xips de la pròxima dècada: intel·ligència artificial i medi ambient”. L’acte, a les 19 hores en l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València, és en homenatge al silici i està organitzat per l’Espai Ciència, amb la col·laboració de la Facultat de Química de la Universitat de València

José Duato (Alberic, 1958) és professor i investigador. Llicenciat en Enginyeria Industrial per la Universitat de València l’any 1981, va ser guardonat amb el Premi Nacional d’Investigació Julio Rey Pastor el 2009, així com el Premi Rei Jaume I a les Noves Tecnologies el 2006. La seua línia de recerca està basada principalment en el camp de les xarxes d’interconnexió, i desenvolupa la seua activitat professional com a catedràtic de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica de la Universitat Politècnica de València. L’any 2018, José Duato va ser escollit acadèmic de la Reial Acadèmia de Ciències Exactes, Físiques i Naturals. 

Images: