University of Valencia logo Logo Faculty of Chemistry Logo del portal

La Xarxa de Preincubadores presenta el Programa Intercampus de Motivació Empresarial (UVemprén StartUP PIME) una formació que permetrà obtindre un certificat en competències emprenedores

  • January 25th, 2024
Image de la noticia

Des d'este curs acadèmic ja és possible que l'estudiantat puga accedir a la formació i a l'examen conduent a l'obtenció d'un Certificat de Competències Emprenedores de la Universitat de València.

Este examen se celebrarà en l'últim trimestre de 2024 però, per a poder matricular-se, serà necessari adquirir una sèrie de coneixements i competències bàsiques participant en el Programa Intercampus de Motivació Empresarial (PIME) que organitza la Xarxa de Preincubadores de la Universitat de València, en col·laboració amb la Unitat d'Emprenedoria de la UV (UVemprén) i el suport econòmic del Banc Santander. En este enllaç pots revisar tota la informació sobre PIME.

Esta formació se celebrarà al llarg del curs i permetrà:

  • Aprendre a impulsar un projecte emprenedor partint d'una idea inicial bàsica.
  • Obtindre 2 crèdits ECTS.
  • Acreditar els coneixements adquirits mitjançant un examen en competències emprenedores.
  • Participar en el UVstartupday que se celebrarà el mes de juny.
  • Optar a 15.000 € en premis per al llançament de les startups.

No és necessari tindre una idea de negoci, ni coneixements previs, únicament ganes de formar-se, conéixer gent i divertir-se.

El primer pas és inscriure's per a participar en la formació de “Generació d'idees innovadores” que se celebrarà en els centres de la Xarxa de preincubadores durant el mes de febrer. Es poden consultar els horaris ací. És possible realitzar-la en qualsevol dels centres de la Xarxa de Preincubadores, no és necessari inscriure's en el centre en el que l'alumnat curse els seus estudis.

Es pot realitzar la inscripció a través del següent formulari: formulari inscripció

Atés que l'aforament és limitat es recomana inscriure's al més prompte possible.

Us esperem!