University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee.

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee

Our goal is that you achieve your dreams.

Our goal is that you achieve your dreams

Estudiants d'Economia de l'Empresa de batxillerat competeixen en la fase local de l'Olimpíada Espanyola d'Economia

  • March 13rd, 2015
Logo Olimpiada Economía

Uns 200 estudiants de 2º de Batxillerat que cursen els seus estudis en centres d'ensenyament secundari de les comarques de la província de València, participaran el dissabte 28 de març en la fase local de l'Olimpíada Espanyola d'Economia.

La fase local de la província de València està organitzada conjuntament per la Facultat d'Economia de la Universitat de València i la Facultad de ADE de la Universitat Politècnica de València. Aquesta fase compta amb el patrocini de la Borsa de València i del Col·legi Oficial d'Economistes de València.

Amb aquesta competició les Facultats organitzadores pretenen estimular l'estudi de l'Economia i l'Economia de l'Empresa entre els joves així com premiar l'esforç i potenciar l'excel·lència acadèmica. La prova consisteix en donar resposta a tres tipus d'exercicis estructurats en: preguntes conceptuals, proves numèriques i l'elaboració d'un comentari de text d'actualitat econòmica.

En relació als premis, els deu millors classificats quedaran exempts del pagament dels preus públics per serveis acadèmics corresponents al curs 2015/2016 sempre que formalitzen la seua matrícula en alguna de les dues universitats per a iniciar estudis conduents a títols oficials impartits per les mateixes. D'entre ells, els sis primers, seran seleccionats com a representants de la Facultat d'Economia de la Universitat de València i la Facultad de ADE de la Universitat Politècnica de València per a competir en la fase final de la VII edició de l'Olimpíada Espanyola d'Economia, que se celebrarà els dies 24, 25 i 26 de juny, en la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universidad de Málaga.

Les proves, que enguany se celebren en la Facultat d’Economia de la Universitat de València, han sigut convocades a les 10’30 del dissabte 28 de març en l'Aulari Sud en el Campus dels Tarongers.
 

Links: