AAN-DI
El projecte AAN-DI busca millorar la inclusió digital de les persones neurodivergents, ajudant-les a desenvolupar habilitats digitals que els permeten tindre més oportunitats en la vida laboral i social. Amb això es pretén capacitar al personal i a l’alumnat de quatre institucions d’educació superior de Kènia i l’Índia perquè puguen donar suport a les persones neurodivergents en el desenvolupament de les seues competències digitals en tres àrees: benestar digital i inclusió, competències digitals transversals per a la neurodiversitat i transformació digital sostenible per a la neurodiversitat.
El projecte contempla diverses accions, entre les quals s’inclouen:
- Desenvolupament de mòduls de formació certificats: es desenvoluparan tres mòduls dirigits al personal universitari que tractaran els temes de benestar digital i inclusió, competències digitals transversals per a la neurodiversitat i transformació digital sostenible per a la neurodiversitat. Els mòduls seran oberts per a l’aprenentatge en les institucions participants de Kènia i l’Índia.
- Desenvolupament d’habilitats per a estudiants d’educació superior: s’oferiran tres cursos en línia de 2 ECTS centrats en les tres àrees esmentades.
- Mobilitat híbrida (blended mobility): es facilitaran oportunitats de mobilitat per al personal i l’alumnat de les institucions participants.
- Suport a les persones amb neurodivergència: per a garantir la inclusió de les persones neurodivergents, es desenvoluparà un recurs d’accés obert anomenat NeuroWiz Hub, que servirà de suport per al desenvolupament professional, el benestar i la salut mental, l’autonomia i la inclusió digital de les persones neurodivergents.
Els socis clau del projecte són la Universitat de Jyväskylä (JYU) de Finlàndia; la Great Lakes University of Kisumu (GLUK) i la Masinde Muliro University of Science and Technology (MMUST) de Kènia, i el Indian Institute of Technology of Bombay (IITB) i la Universitat de Caixmir (KU) de l’Índia, a més de la Universitat de València. A més, 12 organitzacions addicionals col·laboren en la implementació del projecte.
Per a més informació visita la següent web: AAN-DI
Neurodiversitat; Inclusió Digital; Àfrica; Asia
- Salmeron Gonzalez, Ladislao
- PDI-Catedratic/a d'Universitat
- Vicedega/Vicedegana / Vicedirector/a Ets
- Fajardo Bravo, Inmaculada
- PDI-Catedratic/a d'Universitat
- Segura Cordero, Carlos Jose
- PDI-Ajudant Doctor/A
- Serrano Mendizabal, Maria Angeles
- PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
- Wrzesien -, Maja Ewa
- PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
- Gomez Merino, Nadina
- PI-Invest Doct Uv Senior
- Altamura Garcia, Lidia
- PI-Invest Formacio Predoc Ministeri
El projecte és un projecte consorcial internacional.
- Susannah Otieno-Leppänen (Coordinadora del projecte, Universitat de Jyväskylä)
- Paavo Leppänen (Universitat de Jyväskylä)
- Edward Okaya (Universitat de Ciència i Tecnologia Masinde Muliro, MMUST)
- Isaac Kalua Green (Fundació Green Africa)
- Hazel Miseda Mumbo (Universitat de Great Lakes de Kisumu, GLUK)
- Azizuddin Khan (Institut Tecnològic de Bombai, IITB)
- Smita Desai (Drishti)
- Charles Wafula (Universitat de Great Lakes de Kisumu, GLUK)
- Showkat Ahmad Shah (Universitat de Caixmir)
Programa ERASMUS+ de la Unió Europea (Comissió Europea).
- UE - Erasmus+