Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

Estudiants de la Universitat de València organitzen la primera edició de TEDxUValència

El cicle de conferències TEDxUValència «CRISI: És moment de créixer» tindrà lloc el pròxim 15 d'octubre a la Sala Darwin de l'Aulari interfacultatiu del campus de Burjassot. TEDxUValència és un projecte creat per estudiants de la Universitat de València que adapta de manera independent i local el format de les famoses TED talks.

Estudiants de tots els centres de la Universitat de València organitzen la primera edició de TEDxUValència, secundats pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius a través de la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén), i per la Delegació d'Estudiants.

La jornada reunirà ponents amb esperit emprenedor de totes les disciplines que, sota el títol «CRISI: és moment de créixer», abordaran com adoptar una actitud resilient i trobar solucions innovadores en l'actual situació de crisi global.

Les pròpies organitzadores i organitzadors conviden a tot l'estudiantat de la Universitat de València a assistir a TEDxUValència: «Aquest és un esdeveniment creat per i per a estudiants universitaris. ¡Ja sigues estudiant de Periodisme, Dret, Bioquímica o Medicina… Aquest és el teu esdeveniment! Volem crear una conversa global en la nostra universitat però, sobretot, volem que tu formes part d'ella!».

Tota la informació en el següent enllaç.