Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Estudis de les Dones Logo del portal

Arriba una nova edició del cicle 'Diàlegs des del conflicte capital-vida'

  • 16 de maig de 2022
Image de la noticia

Aquesta tercera sessió, que porta per títol ‘Destronar l'ocupació per a benviure’, se celebrarà el pròxim 16 de maig a la Sala de Juntes de la Facultat de Ciències Socials.

Iniciem una nova edició del cicle ‘Diàlegs des del conflicte capital/vida’ organitzat per la Càtedra d'Economia Feminista i l’Institut Universitari d’Estudis de les Dones de la Universitat de València.

Sota el lema ‘Destronar l'ocupació per a benviure’, aquesta nova trobada comptarà com a convidades amb Amaia Pérez Orozco i Silvia Piris Lekuona, ambdues de la Col·lectiva XXK, Feminismes, pensament, acció.

Silvia Piris és sociòloga i màster en Agent d'igualtat per a dones i homes i en Cooperació internacional. Amaia Pérez és doctora en Economia Internacional i Desenvolupament. Ambdues van construir, juntament amb la seua companya Valentina Longo, la Col·lectiva XXK. Feminismes, pensament i acció, un projecte que té els feminismes com a eix vertebrador i des del qual pretenen contribuir a la generació de coneixement i pensament crític útils per a la transformació social, política, cultural i econòmica.

Lucía Gómez, professora del Departament de Psicologia Social de la Universitat de València, codirectora del Màster en Gènere i Polítiques d'Igualtat i una de les responsables de la Càtedra d'Economia Feminista, serà l'encarregada d'introduir la sessió al costat d'Ana Belén Lázaro, estudiant del Màster en Gènere i Polítiques d'Igualtat.

L'activitat serà el proper dilluns 16 de maig a les 18:30 hores a la Sala de Juntes de la Facultat de Ciències Socials, al Campus de Tarongers-UV.