Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Estudis de les Dones Logo del portal

II Seminari de Feminismes De(s)colonials de Abya Yala "Gloria Anzaldúa"

  • 7 de juny de 2022
Image de la noticia

Celebració del II Seminari de Feminismes De(s)colonials de Abya Yala "Gloria Anzaldúa el dia 13 de juny a "La Repartidora"

El seminari es proposa com un espai d'experimentació, discussió i creació al voltant de l'obra de Gloria Anzaldúa. Ens reunirem al llarg de quatre trobades per a llegir, sentipensar i recrear els desenvolupaments conceptuals, poètics, corpoespirituales i simbòlics del complex activisme espiritual de l'autora, en vista dels feminismes de(s)colonials de Abya Yala, les dissidències afectiu sexuals, les lluites antiracistes i les resistències anticolonials actuals situades en l'Estat espanyol.

La producció acadèmica de Gloria Anzaldúa ha provocat subversions epistemològiques i metodològiques en àrees dels estudis feministes, de gènere, queer, culturals, artístics. Obertura la possibilitat d'entreteixir camps transdisciplinars, transfronterers i a bastir ponts entre els mons acadèmics, activistes i altres. En un procés denominat "lectoritualidad" viatjarem mons, aprofundirem els llocs d'enunciació i la revisió dels privilegis, abraçant i encarnant la proposta de l'autora, especialment a partir del text "Light in the dark / Llum en el fosc".

Places limitades. Es precisa prèvia inscripció: https://forms.gle/*7Fw1rd2EfCkDhvNQ7

Inici: dilluns 13 de juny de 2022
Hora: 18:00h
Lloc: Espai comú de la Repartidora. Carrer del Reverend Rafael Tramoyeres, Benimaclet.
Organitza: Institut Universitari d’Estudis dels Dons. Universitat de València
Finança: Unitat de Igualtat. Universitat de València
Col·labora: La Repartidora
Modera: Salomé Carvajal-Ruiz

S'entregaran certificats de participació