UVlibrariesUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Exposició virtual "La biblioteca errant. Juan Negrín i els llibres"

  • November 30th, 2017
Image de la noticia

Amb l'exposició virtual “La biblioteca errant. Juan Negrín i els llibres”, la Biblioteca Històrica inicia una nova línia en la difusió del seu patrimoni bibliogràfic i documental, a través d’un espai virutal que pretén oferir una mostra de cadascuna de les exposicions que realitzarem en la Sala Duc de Calàbria, facilitant el coneixement del fons i, quan es trobe digitalitzat, l’accés al document complet en la biblioteca digital Somni.

En la present mostra, comisariada pel professor Salvador Albiñana, s’exposen llibres cedits per Carmen Negrín, néta de Juan Negrín, que ens ajuden a conèixer millor la figura del creador d'una prestigiosa escola espanyola de fisiòlegs i president del Govern de la República des de maig de 1937, des de la perspectiva del seu interès pels llibres i la lectura. L'exposició encara pot visitar-se en les instal·lacions de la sala Duc de Calàbria fins al dijous 30 de novembre.

L'exposició virtual s'estructura en diferents sales a les quals es pot accedir directament des del desplegable de la primera pàgina. Des de cada sala, amb una imatge representativa i un text informatiu, es dóna pas a les diferents obres que s'han seleccionat per a la mostra i que apareixen en una seqüència horitzontal abans de baixar a la següent sala. Al final, s'ofereix informació complementària, bé bibliografia d'interès o una galeria d'imatges relacionades.

Links: