Logo de la Universitat de València Logo Màster en Banca i Finances Quantitatives Logo del portal

Blog

 • La City de Londres

  FinTech: I ara què passa amb la City?

  28 de de juny de 2016

  Londres ha pressionat fort en l'últim lustre per a convertir-se en la capital europea del FinTech. Moltes start up, algunes d'elles espanyoles, han trobat ací un lloc privilegiat per a nàixer i créixer. Però el Brexit podria neutralitzar moltes dels seus avantatges.

 • Brexit

  La banca prepara el seu full de ruta per a un possible 'Brexit'

  17 de de juny de 2016

  Bancs centrals i entitats privades esperen amb inquietud el resultat del referèndum del 23 de juny. Si es produeix finalment l'eixida del Regne Unit de la Unió Europea, la banca reaccionaria amb més QE, acomiadaments i molta incertesa.

 • BCE

  Els costos de la supervisió bancària a Europa superen els 400 milions d'euros

  29 de d’abril de 2016

  El Banc Central Europeu anuncia la despesa que tindran les tasques de supervisió prudencial a les entitats de crèdit europees durant 2016

 • Ranking URAP

  La URAP posiciona a las universidades del Máster Qfb entre las mejores del mundo

  13 de d’abril de 2016

  La URAP (University Ranking by Academic Performance) ha clasificado 2.000 de las instituciones más importantes del mundo en su ranking de 2015/2016.

 • Facultat Economía

  Las universidades del Máster Qfb, en el ránking de QS 2015

  11 de d’abril de 2016

  Dos universidades organizadoras del Máster Universitario en Banca y Finanzas Cuantitativas se posicionan entre las mejores universidades de España y del mundo, según el ranking anual elaborado por Quacquarelli Symonds.

 • Test de estrés

  Les claus del nou test d'estrès a la banca europea

  4 de de març de 2016

  Les autoritats europees tornen a mesurar la resistència de la banca. Una selecció de les principals entitats financeres s'enfrontaran dos anys després al nou test d'estrès de l'EBA. Què canvia en aquesta ocasió?

 • Enron

  De Big Five a Big Four: La desaparición de Arthur Andersen

  19 de de febrer de 2016

  Hace 15 años se destapó el escándalo Enron. El fraude masivo en las cuentas de la energética se llevó por delante a la auditora Arthur Andersen, cuya reputación fue irremediablemente mancillada. Recordamos aquel episodio.

 • Agències de Rating

  Què és una agència de rating?

  29 de de gener de 2016

  Moody’s, Standard & Poor’s... Escoltem notícies sobre les seues qualificacions o ratings cada pocs noticiaris, però el ciutadà mitjà poc entén de la seua identitat. L'opacitat del seu funcionament desperta crítiques i sospites, no obstant açò poques institucions o empreses renuncien a elles. Per què?

 • Deutsche Bank

  La gestió de Deutsche Bank: cronologia d'un any caòtic

  25 de de gener de 2016

  El primer grup financer d'Alemanya i un dels referents de la banca a nivell mundial afronta potser el període més difícil en els seus 58 anys d'història (després de ser refundat en 1957). Què ha succeït aquests últims mesos en DB?

 • Blogs de Finanzas Internacionales

  5 blogs imprescindibles sobre finanzas internacionales

  11 de de desembre de 2015

  En la red conviven muchos medios financieros y aún más información. En este post, seleccionamos cinco de los mejores blogs en habla inglesa que tratan el mundo financiero.