La targeta universitària acredita la condició d'alumne i amb ella podràs accedir als distints serveis de la Universitat.

Taxa

La taxa per expedició, manteniment i actualització és, en el curs 2017-2018, de 5'87 euros.

Funcions

La targeta té, entre altres, les següents aplicacions acadèmiques:

 • Identificació del titular
 • Accés a les instal·lacions
 • Accés a les Secretàries Virtuals:
  • Consulta de l'expediant
  • Consulta de qualificacions
  • Adaptacions
  • Sol·licitud de canvis de grup
  • Oferta del curs acadèmic
  • Petició de certificats i pagament de taxes
  • Reserva d'ordinadors en les aules informàtiques
  • Reserva d'instal·lacions esportives

També es pot accedir als serveis de les Secretàries Virtuals per la pàgina de correu de la Universitat de València, amb usuari de correu.

EMISSIÓ DE CARNETS UNIVERSITARIS Als ESTUDIANTS DE NOU INGRÉS EN LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

Estudiants de nou ingrés en Doctorat, han d'acudir a una sucursal de campus del Banc de Santander per a la impressió instantània del carnet, en el període 2 a 11 de novembre.

Disponibilitat de Punts d'Emissió de Carnets (PECs) del Banc de Santander

Durant determinats períodes del curs el Banc de Santander instal·larà PECs per a la impressió instantània i massiva de carnets en els 3 campus principals de la Universitat. Fora d'aquests períodes, les oficines del Banc de Santander en els campus també disposaran del material per a la impressió instantània. No obstant açò, aquestes instal·lacions solament s'han d'utilitzar per a la impressió puntual (i no massiva) deguda, generalment, a pèrdues o sostracions de carnets ja emesos o a matricula d'algun estudiant fóra del període habitual.

Qualsevol dels punts establits per a la impressió instantània de carnets pot ser utilitzat per qualsevol estudiant de la UV. Els centres o les titulacions no estan associats amb cap PAC concret. La vinculació d'un centre amb un PAC es fa per criteris de proximitat, per a facilitar l'accés a l'estudiant i per a organitzar millor el procés.

Amb el Banc de Santander s'han concretat la instal·lació de diferents PECs per a donar servei d'impressió als diferents processos de matrícula, d'acord amb els següents períodes i llocs:

De 2 a 11 de novembre, 3 PECs. Horari: 10:00-14:00h.

Campus Blasco Ibañez

 

PEC

 

Sucursal Banco de Santander (Aulari I)

 

Campus Burjassot

 

PEC

 

Sucursal Banco de Santander

 

Campus Tarongers

 

PEC

 

Sucursal Banco de Santander (Aulari nord)

     

 

- Utilització de l'enviament per correu postal del carnet.

La impressió fora de la UV del carnet i el seu enviament a l'interessat per correu postal ha sigut el procediment habitual d'emissió fins a enguany. Aquest procediment va a continuar disponible per a resoldre les situacions particulars que puguen sorgir i no arreplegades en els casos anteriors. Per aqueix motiu, a partir de la setmana del 19 al 23 de setembre, el SIUV procedirà a remetre mensualment al Banc de Santander remeses de sol·licituds d'impressió de carnets d'aquells estudiants dels quals es dispose fotografia i als quals no se'ls hi haja imprés encara el carnet.

D'aquesta manera, quan es realitzen matrícules fora dels períodes en els quals es dispose de PECs en els campus, els centres podran optar per una doble via per a l'emissió del carnet:

- Procediment tradicional amb enviament postal. Per a açò, s'haurà de procedir normalment capturant la fotografia de l'estudiant en el moment de la matrícula. En aquest cas, l'enviament serà realitzat pel Banc de Santander al domicili de l'estudiant.

- Impressió instantània en l'oficina del Banc de Santander del campus corresponent. Aquest mètode s'ha d'usar solament quan es tracte d'un nombre reduït d'estudiants, ja que pot entrar en conflicte amb l'operativa normal de la sucursal i generar problemes en l'atenció als estudiants.

- Generació de duplicats del carnet per robatori o extraviament

L'estudiant haurà de notificar la pèrdua del carnet en el centre corresponent, que haurà de donar de baixa dit carnet en l'aplicació informàtica i generar la sol·licitud del nou. A continuació, l'estudiant pot ser dirigit a l'oficina del Banc de Santander del campus corresponent per a procedir a la impressió instantània del nou carnet.

Cal tenir en compte que el procediment d'impressió instantània verifica que l'estudiant tinga una sol·licitud de carnet i no s'haja estampat. Si és així, no es pot imprimir un altre nou. Per aqueix motiu, el centre ha de realitzar prèviament la baixa del carnet anterior i la nova sol·licitud.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies