Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

Documents útils 2018/2019

1. Abans d'anar-te'n

2. En arribar a la institució d'acollida

3. A la teua tornada

4. Per si ho necessites

5. Instruccions generals per a emplenar cadascun dels documents

6. Checklist

 

1. Abans d'anar-te'n

Una volta realitzada la teua sol·licitud Erasmus Pràctiques, si resultes adjudicatari/ària de la beca, hauràs de realitzar els següents tràmits:

a) Accepta de la Beca Erasmus Pràctiques: l'acceptació ha de realitzar-se a través de l'entorn de tramitació electrònica  ENTREU, triant el procediment "Expedient Erasmus Pràctiques 2018-2019- Acceptació". Necessitaràs indicar l’lBAN del compte corrent i les dades d'una persona a qui puguem contactar en cas d'emergència. En finalitzar es generarà un justificant de l'acceptació.

Quan es valide, rebràs una notificació des de la qual et podràs descarregar un certificat/nomenament de la beca Erasmus pràctiques adjudicada.

 

b) Conveni de subvenció: És un imprés amb dades administratives, econòmiques (de la beca) i la teua signatura. Necessitem el document amb signatura original, així que cal presentar-lo en paper abans d'anar-te'n o, si estigueres en destinació per qualsevol motiu, enviar-lo  per correu postal, sempre abans de l’inici de les pràctiques, al Servei de Relacions Internacionals i Cooperació.

c) Online Linguistic Suport (test d'idioma inicial). En el programa Erasmus+ els estudiants i estudiantes que participen en una acció de mobilitat de pràctiques han de realitzar un test de coneixements de l'idioma en què realitzaran la pràctica abans d'incorporar-se a l'empresa i un altre en acabar. Rebreu un correu electrònic, des d'una aplicació de la UE amb les instruccions. Les llengües incloses en la OLS pr al curs 2018-2019 són: alemany, búlgar, txec, croata, danés, eslovac, espanyol, finlandés, francés, grec, hungarés, anglés, italià, neerlandés, polac, portugués, rumanés i suec. Pots trobar més informació  en erasmusols.eu

d) Assegurança mèdica, de responsabilitat civil i accidents de treball: el Servei de Relacions Internacionals s'encarregarà de la gestió de l'assegurança  de tots els beneficiaris de la beca Erasmus Pràctiques. Rebràs el justificant de l'assegurança per correu electrònic abans de l'inici de la teua pràctica. Si vols veure el que inclou la pòlissa OnCampus pots trobar-ho aquí. Tanmateix és molt recomanable que demanes pel teu compte la Targeta Sanitària Europea.  

e) Registra't en el Registre de Viatgers i en Consolat o Ambaixada d’Espanya més proper a la localitat on realitzes l’estada. Llegeix la información publicada en l’enllaç que indiquem tot seguit per conèixer les avantatges de realitzar aquest procediment: http://www.exteriores.gob.es/Portal/es/ServiciosAlCiudadano/SiViajasAlExtranjero/Paginas/QueDeboHacerAntesDeViajarAlExtranjero.aspx

 

2. En arribar a la institució d'acollida

Confirmació d'arribada: Cal que la puges escanejada a través del procediment d'ENTREU "Expedient Erasmus Pràctiques 2018-2019- Destí". Guarda't el document original per si te'l poguérem requerir en qualsevol moment del procediment.

Addenda per modificacions en l'acord de pràctiques.  Aquest document hauràs de complimentar-lo obligatòriament sols en el cas que es produisquen canvis importants  (període, tasques, tutors,etc.) en la teua pràctica en relació a allò que reflectia inicialment el teu acord de pràctiques per a que els canvis es reflecteixen en el teu expedient.

  • Quan la modificació es referisca a una ampliació del període de pràctiques en tot cas la comunicació del canvi s’haurà de fer, aprovar i signar abans de la finalització del termini inicialment previst.
  • L’addenda s’haurà d'enviar per mail (practiques@uv.es) amb el vistiplau del coordinador i de l'empresa.

Important: per rebre el primer  pagament de la beca  caldrà que hages presentat tota la documentació anterior. La tramitació del pagament de les beques es farà per ordre de recepció del certificat.

3. A la teua tornada:

a) Certificat d'estada: has de pujar a través del procediment "Expedient Erasmus Pràctiques 2018-2019- Finalització" d'ENTREU  el certificat d'estada escanejat, degudament signat i amb el segell de la institució d'acollida on hi consten els mesos de l'estada. Important: la data de signatura del certificat d'estada ha de ser igual o posterior a la del darrer dia del període de pràctiques.

És molt important tenir en consideració els advertiments sobre dates i prohibició de correccions que consten al peu del document.

b) UE Survey (qüestionari UE): una volta finalitzes la teua estada, des de la Unió Europea et remetran un missatge de correu electrònic per tal que emplenes i envies un qüestionari on-line.

El pagament del segon termini de la beca es tramitarà a partir de l'enviament, per part de l'estudiant, del qüestionari UE i del certificat d'estada.

 

  4. Per si ho necessites:

Imprés de renúncia a la beca: cal que l'adreces al Servei de Relacions Internacionals i Cooperació i que el presentes per Registre General o qualsevol dels registres auxiliars de la Universitat de València.

Llistat de coordinadors de mobilitat de titulació

Llistat de coordinadors de pràctiques de centre

 5. Instruccions generals per a emplenar cadascun dels documents.

 6. Checklist.

 
 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies