Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 18/10/18

  Conferència: Intervenció logopédica en l'adult major a Xile i a Brasil

  El dijous 25 d'octubre a les 16:00 en el Saló de Graus es desenvoluparà la conferencia “Intervenció logopédica en l'adult major a Xile i a Brasil” a càrrec de la Dra. Sra. Ana Paula MACHADO GOYANO Mac-Kay, fonoaudióloga i Professora Titular de la Universidad de Santo Tomás, Viña del Mar (Xile).

  [Llegir més]

 • 18/10/18

  Presentació del CANAL LOGOPÈDIA i de recursos d'innovació educativa

  Dimecres 24 d’Octubre a les 12:00 al Saló d’Actes es durà a terme la presentació del Canal Logopèdia de vídeos formatius i altres recursos d’innovació educativa desenvolupats en el marc dels projectes d’innovació educativa del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València.

  [Llegir més]

 • 17/10/18

  TFG Psicologia: Elecció de línia temàtica i professorat tutor

  L'elecció de professorat tutor i línia temàtica de TFG en el Grau en Psicologia es realitza els dies 18 i 19 d'Octubre. Es pot realitzar on-line o bé amb amb suport administratiu en l'aula LIP5 de 8:30 A 14:00 hores.

  [Llegir més]

 • 10/10/18

  Treball fi de grau LOGOPÈDIA: Sessió d’orientació general

  El dilluns 15 d'octubre a les 12:30 en el Saló d’Actes es celebrarà sessió d’orientació general sobre el Treball Fi de Grau en Logopèdia a càrrec de vicedeganat d’estudis.

  [Llegir més]

 • Sensors

  03/10/18

  Publicats els nous vídeos del CANAL LOGOPÈDIA de la Facultat de Psicologia

  La Clínica de Logopèdia de la Fundació Lluís Alcanyís – Universitat de València (FLA-UV), amb la col·laboració de la Facultat de Psicologia i professors del Grau en Logopèdia, han elaborat uns recursos didàctics en format de vídeo, disponibles al canal Youtube SFPIE-UV a la llista de reproducció CANAL LOGOPEDIA, que serviran de suport a la docència de diferents assignatures.

  [Llegir més]

 • Fotografia de Silvana Mabel Corso

  03/10/18

  Conferència de Silvana Mabel Corso

  Conferència de Silavana Mabel Corso "Inclusión educativa, las barreras como oportunidad"

  [Llegir més]

 • Grup internacional psicologia

  27/09/18

  La Facultat de Psicologia present al congrés de la European Association for International Education

  La Facultat de Psicologia de la UV ha estat present en l'edició 2018 del congrés de l'EAIE (European Association for International Education), celebrat a Ginebra entre el 11-14 de setembre. Ladislao Salmerón, vicedegà de Relacions Internacionals de la Facultat, es va reunir amb nombrosos coordinadors d'intercanvi d'universitats europees, per discutir millores en els convenis existents i per donar a conèixer els nostres graus de Psicologia i Logopèdia a universitats punteres amb les que encara no tenim conveni.

  [Llegir més]

 • (D’esquerra a dreta): Sara Vitoria, Luis Moya, Marisol Lila i Ángel Romero.

  24/09/18

  Un estudi de la Universitat concreta els dèficits neuropsicològics dels maltractadors consumidors d’alcohol

  Un equip de Psicologia i Neurociència de la Universitat de València ha definit el perfil neuropsicològic específic dels homes amb antecedents per violència contra la dona en les relacions de parella que presenten diferents patrons de consum d’alcohol. L’estudi, publicat a la revista 'Alcohol', busca facilitar l’adherència al tractament, així com la detecció de la probabilitat de reincidència dels agressors que passen a disposició judicial.

  [Llegir més]

 • 20/09/18

  Jornada “Homes per la Igualtat i la Corresponsabilitat”

  Amb motiu de la Campanya de Sensibilització iniciada el 18 de setembre de 2018 per les Comissions d'Igualtat del Campus de Blasco Ibañez, el dimecres 3 d'octubre a les 9 del matí, en el Saló d'Actes Joan Fuster de la Facultat de Geografia i Història, tindrà lloc la Jornada “Homes per la Igualtat i la Corresponsabilitat”.

 • Jornada col.lectiu LAMBDA

  20/09/18

  Jornada sobre psicologia i diversitat sexual, de gènere i familiar: reptes i oportunitats

  La clínica de Psicologia (FLA) de la Universitat de València i el col.lectiu LAMBDA, amb la col.laboració de la Facultat de Psicologia, organitzen aquesta jornada el proper 4 d´octubre a partir de les 9:00 hores al Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies