Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 30/07/18

  Sessió Info-formativa per alumnat de nou accés

  Organitzat per l’Equip Deganal i l’Assemblea de Representants d’Estudiants de Psicologia i Logopèdia, amb la col•laboració del Programa EntreIguals i personal de la Biblioteca de Psicologia i Esports Joan Lluis Vives, durant la setmana prèvia a l'inici de classes es celebra una sessió de caràcter informatiu i formatiu que té com a objectiu facilitar l'accés als estudis en la Facultat de Psicologia de la Universitat de València.

  [Llegir més]

 • Icona psicologia

  24/07/18

  Matrícula Màster en Psicologia General Sanitària

  La matrícula del Màster en Psicologia General Sanitària per al curs 2018-19 es formalitzarà on line des de dijous 26 fins dimarts 31 de juliol segons data i hora assignades. (Veure enllaç corresponent segons el curs).

 • 18/07/18

  Canvis de grup curs 2018/2019

  Des de la cita de matrícula i fins al 6 de setembre es podran sol·licitar canvis de grup, justificats documentalment mitjançant instància formalitzada dirigida a la Degana, en la Secretaria d'Estudiants de la Facultat de Psicologia. Aquest termini serà improrrogable. La resolució es publicarà en els taulers d'anuncis del Hall de la Facultat.

 • 12/07/18

  Matrícula alumnes nou ingres curs 2018/2019

  La matrícula de les titulacions de Grau en Psicologia i Grau en Logopèdia de la Facultat de Psicologia del curs 2018/2019 es formalitzarà online des del 17 fins al 20 de juliol, segons data i hora assignada.

 • 06/07/18

  Assignatura “Relacions de Gènere, salut i societat”

  La Universitat de València imparteix durant el segon quadrimestre de cada curs una assignatura de 6 crèdits ECTS sobre “Relacions de Gènere”. Aquesta assignatura ofereix l'oportunitat d'ampliar la formacion academica adquirint competències transversals complementàries a les incloses especificamente en el pla d'estudis i que possibiliten no solament la incorporació d’anàlisi critics sinó una nova percepció i sensibilitat cap a les desigualtats per raó de gènere.

  [Llegir més]

 • 03/07/18

  Defenses TFG Psicologia

  Del 9 al 13 es procedirà a les defenses de Treball Fi de Grau en Psicologia pertanyents al període de Juliol.

 • 18/06/18

  Presentació del llibre “Los valores en los adolescentes actuales: una mirada diferente para los educadores”

  El dijous 21 de juny a les 19:00 tindrà lloc en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia la presentació del llibre “Los valores en los adolescentes actuales: una mirada diferente para los educadores” a càrrec de les seues autores: Rocío Rabino, psicoterapeuta, i la Dra. Emilia Serra Desfilis, Catedràtica de Psicologia Evolutiva del Dpt. de Psicologia Evolutiva i de l'Educació de la Universitat de València.

 • (D’esquerra a dreta). Antonio López, Miriam Marco, Marisol Lila i Enrique Gracia.

  08/06/18

  Un estudi demostra per primera vegada que la violència de gènere i el maltractament infantil tenen una distribució geogràfica comuna a València

  Un equip de recerca de la Universitat de València ha publicat aquest dijous en la revista 'PLoS ONE' un estudi que per primera vegada demostra amb tècniques d’estadística espacial molt concretes que el risc de violència de parella contra la dona i el maltractament infantil tenen una distribució geogràfica comuna. El treball, realitzat a València, conclou també que els veïnats en què es dóna aquests tipus de violència tenen les mateixes característiques socioeconòmiques i que solament en el 10’5% de les àrees no coincideixen els dos riscos.

  [Llegir més]

 • 08/06/18

  Accés Majors de 45 anys

  Resultats provisionals de l'entrevista per a l'accés a la Universitat de majors de 45 anys. Publicació efectuada en el tauler d'anuncis de la Facultat. El termini de presentació de reclamacions serà del 11 al 18 de juny.

 • 29/05/18

  Presentació del llibre “La soledad de las personas mayores. Conceptualización, valoración e intervención”

  El 21 de juny a les 13:00, en el transcurs de la Jornada “Intervenir en domicilis i comunitat en situacions de dependència o solitud”, es durà a terme la presentació del llibre “La soledad de las personas mayores. Conceptualización, valoración y intervención” escrit per Mónica Donio Bellegarde Nunes i la professora del Departament de Psicologia Social Dra. Sacramento Pinazo-Hernandis. L'acte tindrà lloc en el Saló d'Actes del Col•legi Major Rector Peset.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies