Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Logo de las jornadas

  18/10/17

  Jornada “Projecte formació universitària sobre Disseny per Totes les persones”

  La Fundació ONCE, la Conferència de Rectors de les universitats Espanyoles (CRUE) i el Real Patronat sobre Discapacitat, en col·laboració amb l'Agència per a l'Avaluació, Acreditació i Prospectiva del sistema d'Educació Superior i de la Innovació a la Comunitat Valenciana (AVAP) organitzen el dimarts 24 d'octubre de 12:30 a 14:30 en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València la jornada “Formació universitària en Disseny per a Totes les Persones” amb l'objectiu d'oferir eines per a introduir formació sobre Disseny per a Totes les Persones en les titulacions universitàries i poder avaluar-les. L’acte té caràcter gratuït.

 • 09/10/17

  III Jornades Grup EVAIN Adolescència: Inclusió en les aules. Com actuar?

  Els dies 27 i 28 de novembre en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia es desenvolupen aquestes jornades que pretenen transmetre a la comunitat educativa i a les famílies, els resultats de diferents projectes que volen contribuir a la millora de la protecció personal de la infància i l'adolescència.

 • 30/09/17

  Privacitat, salut i transformació digital: els reptes del Big Data i la recerca

  Actualment es troben en procés de transformació diferents normatives de caràcter europeu, espanyol i autonòmic relatives a la seguretat i a l'ús de dades de caràcter personal en el desenvolupament d'investigacions en ciències de la salut. En relació amb aquest procés, se celebra el 16 d'Octubre a Madrid la Jornada sobre “Privacitat, salut i transformació digital: els reptes del Big Data i la recerca” organitzada per la Càtedra de privacitat i transformació digital Microsofot-Universitat de València.

 • 28/09/17

  Procés de pau i drets humans a Colòmbia. Introduint la perspectiva de gènere.

  El 2 d'octubre en el Col•legi Major Rector Peset es desenvoluparà aquesta xarrada col•loqui en la qual intervindran el Dr. Carlos M. López Cárdenas, jurista i investigador en drets humans de la Universitat del Rosario (Colòmbia), la Sra. Martha Lucia Rojas, defensora colombiana dels drets humans i Joan Serra, activista d'Amnistia Internacional. L’assistència és gratuïta.

  [Llegir més]

 • 27/09/17

  VII Jornades "Hipnosis: Avanços i Aplicacions"

  Associació per a l'Avanç de la Hipnosis Experimental i Aplicada (AAHEA) i Col·legi Oficial de la Psicologia de Las Palmas 3 i 4 de novembre Las Palmas

 • 24/09/17

  Exposició de Tests Psicològics a Espanya 1920-1970

  Des del 2 d'octubre fins al 17 de desembre, la Facultat de Psicologia acull l'exposició organitzada per la Universidad Complutense de Madrid sobre tests psicològics a Espanya (1920-1970).

 • 23/09/17

  Treball fi de grau LOGOPÈDIA: Sessió d’orientació general

  El dilluns 16 d'octubre a partir de les 12:30 en el Saló d’Actes es celebrarà sessió d’orientació general sobre el Treball Fi de Grau a càrrec de vicedanat d’estudis.

 • 23/09/17

  Dijous 23 de novembre: eleccions a Claustre, Junta de Centre i ADR

  El 20 d’octubre la Degana convoca eleccions per a la renovació total de la Junta de Centre i l’ADR de la Facultat de Psicologia que tindran lloc el 23 de novembre de 2017. Igualment, el Consell de Govern té convocades per tal dia les eleccions per a la renovació total del Claustre.

  [Llegir més]

 • 20/09/17

  Patró del campus de Blasco Ibáñez

  Recordem a tota la comunitat universitària que, per acord de Taula de Campus de Blasco Ibáñez, enguany el Patró de campus s'ha fixat per al 7 de desembre, dijous.

  [Llegir més]

 • 20/09/17

  II Curs Internacional de diagnòstic i tractament de patologies de la veu

  Durant els pròxims 30 de novembre, 1 i 2 de desembre de 2017 se celebrarà en la Facultat de Medicina el II Curs Internacional de Diagnòstic i Tractament de la Patologia de la Veu.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies