Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 09/10/17

  III Jornades Grup EVAIN Adolescència: Inclusió en les aules. Com actuar?

  Els dies 27 i 28 de novembre en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia es desenvolupen aquestes jornades que pretenen transmetre a la comunitat educativa i a les famílies, els resultats de diferents projectes que volen contribuir a la millora de la protecció personal de la infància i l'adolescència.

 • 30/09/17

  Privacitat, salut i transformació digital: els reptes del Big Data i la recerca

  Actualment es troben en procés de transformació diferents normatives de caràcter europeu, espanyol i autonòmic relatives a la seguretat i a l'ús de dades de caràcter personal en el desenvolupament d'investigacions en ciències de la salut. En relació amb aquest procés, se celebra el 16 d'Octubre a Madrid la Jornada sobre “Privacitat, salut i transformació digital: els reptes del Big Data i la recerca” organitzada per la Càtedra de privacitat i transformació digital Microsofot-Universitat de València.

 • 28/09/17

  Procés de pau i drets humans a Colòmbia. Introduint la perspectiva de gènere.

  El 2 d'octubre en el Col•legi Major Rector Peset es desenvoluparà aquesta xarrada col•loqui en la qual intervindran el Dr. Carlos M. López Cárdenas, jurista i investigador en drets humans de la Universitat del Rosario (Colòmbia), la Sra. Martha Lucia Rojas, defensora colombiana dels drets humans i Joan Serra, activista d'Amnistia Internacional. L’assistència és gratuïta.

  [Llegir més]

 • 27/09/17

  VII Jornades "Hipnosis: Avanços i Aplicacions"

  Associació per a l'Avanç de la Hipnosis Experimental i Aplicada (AAHEA) i Col·legi Oficial de la Psicologia de Las Palmas 3 i 4 de novembre Las Palmas

 • 24/09/17

  Exposició de Tests Psicològics a Espanya 1920-1970

  Des del 2 d'octubre fins al 17 de desembre, la Facultat de Psicologia acull l'exposició organitzada per la Universidad Complutense de Madrid sobre tests psicològics a Espanya (1920-1970).

 • 23/09/17

  Treball fi de grau LOGOPÈDIA: Sessió d’orientació general

  El dilluns 16 d'octubre a partir de les 12:30 en el Saló d’Actes es celebrarà sessió d’orientació general sobre el Treball Fi de Grau a càrrec de vicedanat d’estudis.

 • 20/09/17

  Patró del campus de Blasco Ibáñez

  Recordem a tota la comunitat universitària que, per acord de Taula de Campus de Blasco Ibáñez, enguany el Patró de campus s'ha fixat per al 7 de desembre, dijous.

  [Llegir més]

 • 20/09/17

  II Curs Internacional de diagnòstic i tractament de patologies de la veu

  Durant els pròxims 30 de novembre, 1 i 2 de desembre de 2017 se celebrarà en la Facultat de Medicina el II Curs Internacional de Diagnòstic i Tractament de la Patologia de la Veu.

  [Llegir més]

 • 28/07/17

  Sessió Info-formativa per alumnat de nou accés

  Durant la setmana prèvia a l'inici de classes es celebra una sessió de caràcter informatiu i formatiu que té com a objectiu facilitar l'accés als estudis en la Facultat de Psicologia de la Universitat de València. L'assistència a la mateixa és essencial per a una adequada incorporació.

  [Llegir més]

 • 27/07/17

  Sol·licitud de canvi de grup. Curs 2017-18

  Des de la formalització de la matrícula fins al dia 6 de setembre es podrà sol·licitar canvi de grup per causes justificades mitjançant instància a presentar en la Secretaria de la Facultat. Es consideren causes justificades els motius laborals i els casos d'esportistes d'alt nivell i alt rendiment, discapacitat o raons de salut i concurrència d'altres estudis oficials compatibles (conservatori o altres títols universitaris). Així mateix, també es podrien considerar causa justificada el solapament horari, sempre que aquest no haguera sigut responsabilitat del propi estudiant. Abans de finalitzar la matrícula, l'estudiant ha de comprovar que cap de les seues assignatures coincideix en el mateix horari amb la resta de les assignatures matriculades NO es tindrà en compte cap sol·licitud de canvi de grup que no justifique documentalment la causa al·legada. La resolució es publicarà en els taulers del centre a partir del 14 de setembre. Aquesta publicació tindrà el mateix efecte que la notificació. El fet de sol·licitar el canvi NO implica que siga concedit. La seua aprovació dependrà que s'hagen justificat convenientment les causes adduïdes i que existisquen vacants.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies