Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 15/01/18

  Jessica Ortega Barón guardonada amb el premi Alumni Plus 2017

  Els premis Alumni Plus s'emmarquen en els Premis Universitat-Societat del Consell Social, que enguany compleixen la seua XXII edició, i tenen per objectiu destacar l'excel•lència d'estudiants de la Universitat de València. Jessica Ortega Barón ha realitzat estudis de doctorat en el Programa de Doctorat Investigació en Psicologia, que van culminar amb la defensa, el 8 de gener de 2018, de la seua Tesi Doctoral. La investigació, amb esment internacional, titulada “Prevención del acoso en adolescentes a través de las nuevas tecnologías de la información y de la comunicación: Programa Prev@cib” ha sigut dirigida per les Dres. Sofia Buelga i María Jesús Cava, professores del Departament de Psicologia Social.

 • 09/01/18

  Sessió formativa per a professorat sobre privadesa i protecció de dades

  El dimarts 16 de gener a les 10:00 en el Saló d'Actes tindrà lloc una sessió formativa sobre privadesa i protecció de dades dirigida fonamentalment a professorat tutor de pràctiques externes i de treballs fi d'estudis. La sessió serà a càrrec de Ricard Martínez, professor del Dpt. de Dret Constitucional, Ciència Política i de l'Administració, director de la Càtedra Microsoft-Universitat de València Privacitat & Transformació Digital i Delegat Acadèmic del Rector per a la Protecció de Dades.

 • 08/01/18

  II Congrés Internacional de Psicologia del Treball i Recursos Humans

  El II Congrés Internacional “Psicologia del Treball i Recursos Humans” se celebrarà a València els pròxims 1 a 3 de març de 2018. Sota el lema “Perquè les empreses són persones”, el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana i el Consejo General de la Psicología de España organitzen aquest Congrés amb l'objectiu de posar èmfasi en els aspectes més pràctics, demostrats i validats sobre com la Psicologia s'ha convertit en un element imprescindible de l'estratègia empresarial i la base de la competitivitat, la innovació i el creixement empresarial i social.

 • 08/01/18

  Acte de lliurament de premis I Ajudes Pacient VitalAire

  El dijous 11 de gener a les 12.00 en el Saló d'Actes tindrà lloc el lliurament dels premis relacionats amb les I Ajudes Pacient VitalAire. Amb aquests s'aconsegueix un reconeixement a, entre uns altres, el valor que la psicologia aporta a la millora de la qualitat de vida en pacients amb trastorns crònics.

 • Integrants de l’equip Labpsitec-València, amb Rosa Baños.

  29/12/17

  La Universitat i la UJI desenvolupen un projecte europeu sobre salut mental en persones amb trastorns adaptatius

  El Laboratori de Psicologia i Tecnologia (Labpsitec) de la Universitat de València i de la Jaume I ha desenvolupat CORE, un programa d’entrenament gratuït i autoaplicat mitjançant Internet que millora el benestar psicològic dels estudiants universitaris, ja que permet aprendre noves habilitats i afrontar els trastorns adaptatius o emocionals. El pla s’està assajant a la Comunitat Valenciana, a les universitats suïsses de Berna i de Zuric, i a les alemanyes de Marburg i Lüneburg.

  [Llegir més]

 • 18/12/17

  Lliurament de premis Concurs “Vine, juga i aprèn: Tests psicològics a Espanya 1920-1970”

  El dilluns 18 de desembre es van lliurar els premis als grups guanyadors del concurs desenvolupat al voltant de l'exposició Tests psicològics a Espanya 1920-1979. L'acte de lliurament va ser dut a terme sota la presidència de la Vicerectora d'Ordenació Acadèmica, Professorat i Sostenibilitat, Maria Vicenta Mestre, i va comptar amb la presència de la Degana de la Facultat de Psicologia, Mª Dolores Sancerni, i les comissàries de l'exposició, professores Ana Calle i Isabel Calonge.

  [Llegir més]

 • 12/12/17

  Sessió informativa Real Colegio Complutense-Harvard

  El Dimecres 20 de desembre 13:00 a 14:00h en el Saló de Graus de la Facultat de Psicologia s'informarà sobre les diferents possibilitats per a cursar estudis i els procediments per a realitzar estades d'investigació a la Harvard University. La sessió serà a càrrec de Manuel Guillén, representant de la Universitat de València en el Real Col·legi Complutense-Harvard University. I amb la participació del Vicerector d’Internacionalizació i Cooperació de la Universitat de València, Guillermo Palao Moreno.

 • 11/12/17

  Defenses Treball Fi de Grau Convocatòria Desembre

  Del 20 al 22 es procedirà amb les defenses de Treball Fi de Grau en Logopèdia i en Psicologia pertanyents al període de Desembre.

 • 07/12/17

  Sessió formativa TFG-Pràctiques externes: privacitat i protecció de dades en l’àmbit de les professions de la salud

  El dimarts 19 de desembre a les 12:30 en l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació tindrà lloc la sessió formativa sobre “Privadesa i protecció de dades en l'àmbit de les professions de la salut” a càrrec de Ricard Martínez, Director de la Càtedra Microsoft-Universitat de València de Privadesa i transformació digital.

  [Llegir més]

 • 04/12/17

  Visita a l'exposició d'alumnat de la Universitat Jaume I

  El 22 de novembre es va rebre la visita d'un centenar d'alumnes de la Universitat Jaume I a l'exposició “Test Psicològics a Espanya 1920-1970”. L’alumnat va estar acompanyat per la professora Ana Alarcón, Vicedegana del Grau de Psicologia i per la professora Micaela Moro, coordinadora de la matèria d'avaluació psicològica.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies