BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Celebrem el Dia del Llibre

  • 23 d’abril de 2020
finestra
El meu llibre és la meua finestra

Encara que enguany ens toca quedar-nos a casa, des de les Biblioteques de la Universitat de València volem celebrar el Dia del Llibre amb vosaltres.

La Biblioteca d'Humanitats Joan Reglà i la Biblioteca de Ciències de la Salut Pelegrí Casanova estan realitzant l'exposició virtual “Escriptors mèdics, mèdics escriptors” en xarxes socials, amb vídeos en Instagram i publicacions tipus blog en Facebook al llarg del mes d'abril.

Els bibliotecaris d'Educació ens contaran diferents històries mitjançant els títols dels llibres de les seues biblioteques personals. Les històries es publicaran en Instagram en vídeos curts.

En el Facebook de la Biblioteca Històrica podrem veure el disseny dels punts de llibre que han preparat per a l'exposició “Després de la pedra filosofal, del mite a la utopia”, que se celebrarà el mes d'octubre en La Nau per a commemorar els cent vint-i-cinc anys d'estudis de química a la Universitat de València.

Des de #bibliotequesuv volem celebrar el Dia del Llibre amb la campanya “El meu llibre és la meua finestra”. Us animem a enviar-nos una fotografia vostra llegint en la finestra, terrassa o balcó de la vostra casa. Les compartirem en xarxes socials el dia 23 d'abril.

Envieu-nos les vostres fotos a xarxasbd@uv.es abans del 22 d'abril.

Gràcies a tots per participar i feliç Dia del Llibre…a casa.

Llista d'enllaços: