Branca de coneixement: CIÈNCIES DE LA SALUT
Centre on s'imparteix: FACULTAT DE FARMÀCIA I CC. DE L'ALIMENTACIÓ
Web específica del grau: www.uv.es/graus/tecnologia-aliments
Nombre de crèdits del títol: 240
Matèries formació bàsica: 60
Matèries obligatòries: 135
Matèries optatives: 15
Pràctiques externes: 18
Treball fi de grau: 12
Codi titulació: 1103
Tipus d'ensenyament: Presencial
Cursos: 4
Preu del crèdit per a estudiants estrangers No EEES no residents 26.01€
Preu del crèdit
[curs 2024-2025]: 17.34€
Professions regulades per a les quals capacita el títol: No procedeix
Llengües utilitzades al llarg del procés formatiu: ------
Nombre mínim de crèdits de matrícula per estudiant: 24 ECTS estudiants temps parcial/ 36 ECTS estudiants temps complet
President/a de la Comissió Acadèmica del Títol (CAT) Mónica Fernández Franzón
Coordinador/a de la titulació Reyes Barberá Sáez
Coordinador/a de pràctiques externes Ester Carbó Valverde
Coordinador/a de mobilitat Francisco Barba Orellana
Aquest grau capacita en el domini dels diversos aspectes de la producció d’aliments i forma professionals amb els coneixements científics i tecnològics necessaris que els permeten estudiar la naturalesa dels aliments, les causes de la seua deterioració, els principis fonamentals del seu processament i la seua millora per al consum públic. Aquests coneixements van adreçats al disseny i a la selecció dels millors mètodes de conservació, transformació, envasament, emmagatzematge, distribució i ús, de manera que es garantisquen aliments d’alta qualitat sensorial, segurs, nutritius, saludables, adaptats als nous hàbits de consum i d’acord amb la legislació vigent.
Per a estudiar Ciència i Tecnologia dels Aliments és imprescindible tenir coneixements previs de biologia i de química, i és recomanable tenir-ne de física i de matemàtiques. Aquest grau té 20 assignatures transversals (111 crèdits comuns) amb el grau en Nutrició Humana i Dietètica. El crèdits comuns es reparteixen de la següent manera: 99 crèdits entre assignatures de formació bàsica i obligatòries i 12 crèdits d’assignatures optatives.