A càrrec del Dr. José Miguel Mulet Salort, investigador del IBMCP, UPV. Autor del llibre "Comer sin miedo"

 

A càrrec del Dr. José Miguel Mulet Salort, investigador del IBMCP, UPV. Autor del llibre "Comer sin miedo"

Menjar és més que una necessitat bàsica. Invertim hores de la nostra vida asseguts al voltant d'una taula i en ella celebrem els esdeveniments més importants. El menjar és, a més de la simple ingestió d'aliments, una expressió cultural, un acte social i moltes vegades una demostració de l'estatus, de la ideologia o de les creences religioses. Hui en dia es dóna la paradoxa que els llibres i programes que més interés desperten són els de receptes de cuina i els de dietes d'aprimament, que ve a ser com ser addicte al mateix temps a la cocaïna i al valium. Este interés i abundància d'informació facilita que circulen afirmacions no del tot certes, llegendes urbanes o directament falsedats i sobretot molta por: era millor el menjar d'abans que la d'ahora?, és més sa menjar natural o ecológico?, estem menjant molta química?, ens enverinen els aditivos?, hi ha les dietes miracle o les píndoles màgiques per a aprimar-se?, camina solta per ací algun enzim que ho cure tot?, com serà el menjar del futur?

 

Data 14 d’octubre de 2014 de 18:00 a 20:00. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Sala Darwin. Edifici Interfacultatu. Campus de Burjassot

 
Organitza

Servei d'Extensió Universitaria. Cicle de conferències Temes d'Actualitat en Ciències. Nau Gran.

 
juan.j.borras@uv.es