Oberta inscripció en web

 

La Universitat de València, per mitjà del Vicerectorat de Participació i projecció Territorial, en col·laboració amb la Diputació Provincial de València, a través del Patronat de Turisme, València Terra i Mar, ha organitzat itineraris formatius que permetran descobrir alguns municipis valencians referents de la seua cultura i el seu patrimoni; itineraris destinats als estudiants del programa Erasmus de la Universitat, per al curs 2014-2015. Les rutes, dissenyades amb la participació dels ajuntaments corresponents, es caracteritzen per la seua vocació formativa, en les quals es pretén il·lustrar els estudiants del Programa Erasmus dels valors patrimonials, culturals i paisatgístics de la geografia valenciana. Per a això es proposen rutes que descobriran les excel·lències del litoral i de l'interior valencians, els atractius que reunixen els seus pobles i ciutats o les singularitats dels seus paisatges.

Cultura valenciana, gastronomia, paisatges, experiències inoblidables, ambient universitari... trobarà en les rutes proposades. L'estudiant podrà apreciar que València destaca per la seua diversitat cultural i paisatgística.

Cullera és una de les principals destinacions turístiques de les costes espanyoles. Les seues interminables platges d'arena fina, la seua rica gastronomia basada en l'arròs, el seu singular patrimoni artístic i la seua àmplia oferta d'oci actiu fan, d'aquesta destinació, un lloc ideal per a passar unes magnífiques vacances en qualsevol època de l'any.

 
Període de l'esdeveniment:
  • De 29 d’abril de 2015 a 9 de maig de 2015. Tots els dies de 09:00 a 00:00.
  • 9 de maig de 2015 de 09:00 a 19:00. Divendres.
 
 
Lloc de realització

Cullera

 
Organitza

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial.

 

Contacta vicerec.participacio.projeccio@uv.es unitatsuport@uv.es

 
Més informació