Quan dormen els arbres. Fotografia.
Exposició 'Quan dormen els arbres'

'Quan dormen els arbres' és l’evocador títol de l’exposició que tenim el plaer d’acollir a l’Estufa Freda del Jardí Botànic de la Universitat de València. Una mostra fotogràfica que naix del projecte 'Arbres amb nom prop' i que Lluís Ibáñez va encetar fa anys per reflexionar sobre el paisatge i la interacció entre les persones i l’espai. Ateneu de Natura ens apropa una selecció d’aquestes obres amb la intenció de compartir eixa estima pel patrimoni natural i l’homenatge al merescut descans de tan valuosos companys: el ginebre de Ginero ('Juniperus oxycedrus'), el Pi del Salpasser ('Pinus nigra' subsp. 'Salzmanni'), el Noguer del mas de Pau '(Juglans regia') o el Faig Pare ('Fagus sylvatica'), entre altres arbres amb nom propi. I, com no, també gaudirem de la bellesa d’unes imatges que, de ben segur, ens faran viatjar al lloc on les persones ens troben amb els somnis.

L’exposició 'Quan dormen els arbres' ha estat organitzada pel Jardí Botànic de la Universitat de València i Ateneu de Natura i ha comptat amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

La inauguració de la mostra tindrà lloc el dimarts 25 de setembre, a les 20.30 h, amb una ruta nocturna posterior pel Jardí, 'Quan dorm el Botànic', a la llum de la lluna plena.

HORARIS. Oberta de dilluns a diumenge de 10 a 20 h al setembre, fins a les 19 h durant el mes d'octubre i fins a les 18 h durant el mes de novembre.

 

Període de l'esdevenimentDe 25 de setembre de 2018 a 18 de novembre de 2018. Tots els dies de 10:00 a 19:00.

 
 
Lloc de realització

Estufa Freda. Jardí Botànic UV. C/ Quart, 80 - València

 
Organitza

Jardí Botànic UV i Ateneu de Natura, en col·laboració amb la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana .

www.jardibotanic.org

 

Contacta cicbotanic@uv.es

 
Més informació