• Agenda mòbil UV

Procediment DE7 per a graus i màsters

Període de l'esdeveniment: De 12 de desembre de 2016 a 20 de gener de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Plataforma del SGIC

 
Descripció:

Els i les responsables de titulacions de grau i màster oficial poden pujar a la plataforma informàtica del Sistema de Garantia Intern de la Qualitat la informació corresponent al procediment DE7. En aquest procediment s'ha d'analitzar el procés d'avaluació de l'ensenyament-aprenentatge. Per això, es comprovarà si els mètodes utilitzats permeten l'avaluació de les competències, si són coherents amb les metodologies d'ensenyament-aprenentatge emprades i si s'ha complit allò que figura a les guies docents. Així mateix, es compararan les taxes de rendiment, d'abandonament, d'eficiència, de graduació, etc., amb els valors que s'inclogueren a la memòria verificada.

 
Organitza:

Unitat de Qualitat.

http://www.uv.es/uq

 

Contacta: unitat.qualitat@uv.es

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies