Carmen Boza foto
Sons al Botànic: Carmen Boza

Sons al Botànic arriba a la quarta edició. Un cicle molt especial en format acústic que podrem gaudir en plena nit sota els arbres monumentals del nostre Jardí. Música a l'aire lliure i en un ambient relaxat, amb artistes del panorama alternatiu nacional.

Carmen Boza és una dissenyadora gràfica reinventada que va arribar al món de la música mitjançant el fenomen youtube, des d'on va captar l'atenció de milers de seguidors que esperaven amb ànsia cada tema, cada idea que emanava del seu creatiu cap i que la van ficar de ple en l'escena musical amb La Mansión de los Espejos, el seu primer àlbum. Amb un característic colp de guitarra característic i unes lletres molt personals, presenta ara La Caja Negra, un nou projecte acabat de traure del forn (en abril) amb un so salvatge, auster i descurat, però sofisticat i elegant de pell per a dins, que com ella reivindica la defeneix per complet.

Els concerts comencen a les 21.30 h (obertura de portes a les 21 h), les entrades costaran 15 euros, amb tarifes especials per a xiquets, i es podran adquirir únicament mitjançant la plataforma wegow.com.

El Jardí Botànic UV és un espai públic i de conservació de plantes, per tant no es podrà fumar en tot el recinte.

 

Data 13 de juliol de 2018 de 21:00 a 23:00. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Jardí Botànic de la Universitat de València

 
Organitza

Jardí Botànic de la Universitat de València, Andons Producciones i Saltarinas, amb el patrocini de Cerveza Turia. .

www.jardibotanic.org

 

Contacta cicbotanic@uv.es

 
Més informació